Träning, Fitness

2018: hälsningar från gymmet

Ja alla inlägg startas med hälsningar från 2018 numera ;) Nejdå det är bara idag, lovar. I och med att det är första arbetsdagen på nya året känns det som att det startar idag även om det var igår egentligen.

Just nu befinner jag mig i skrivande stund på iron Works faktiskt. Jag sitter på en cykel och trampar ut det sista från ben och rumpa med Jonas bredvid mig. Jag trotsade lite ”måndags-trötthet” denna tisdag och åkte hela vägen ut till högsbo. Är på gymmet nästan två timmar efter att jobbet slutar i Borås.. en resväg jag väljer att använda till vila, jobb med sociala medier och mental uppladdning inför träning. Bara att göra det bästa av situationen liksom :)

Väl här på gymmet möttes jag av många glada ansikten vilket absolut fick mig ännu mer taggad. Alltid kul att träffa sin andra familj. Vi börjar allt bli ett fint gäng här på IW ändå med allt fler medlemmar. Dagar då motivationen är lägre är det obetalbart.

Jonas var på extra bra humör och ville träna ben tillsammans med mig! Jag hängde på :D vi startade passet med sittande leg extensions (benspark) för framsida lår, 5 set. Följde sedan upp med hip thrusters i Bootybuilder-maskinen, 6 set. Därefter fortsatte vi med utsida rumpa; hipabduktur i 5 set. Avslutade med liggande leg curl för baksida lår, legcurl, 6 set.

Passet blev totalt 1 timme för mig och 2 timmar för Jonas som kört mark och raka marklyft innan jag kom hit. För en liten sjukling som mig räckte det gott och väl att komma igång med 1 timme ;)

Nu som avslutning på passet cyklar vi alltså 15 minuter för att trampa ut det sista ur systemet innan vi åker hem och äter! Längtar rejält efter en saftig kycklingfilé nu haha ;) Need to feed my muscles

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229