Hälsa, Dietist, Recept

Jisses dagens pass tog verkligen kål på mig.

Jag däckade i soffan och har sovit till och från senaste två timmarna (!) Allt om detta träningspass kommer i morgon på bloggen.. hehe och sjukt hur trött jag blev efteråt, men ruskigt nöjd och glad;) Fysen är checkad denna lördag: en timmes cardio innan frukost och två timmar gym.

Istället för att blogga om träningen just nu så myser jag till det lite extra med en god fruktskål framför repris av solsidan. Ett bra sätt att koppla av och återhämta mig.

Jag älskar verkligen frukt. Just uppskuren frukt är verkligen det perfekta mellanmålet / efterrätten att unna sig själv, eller bjuda gästerna på :)

UNDERBARA FRISKUS LÖRDAG ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träning, Fitness

Godmorgon solstrålar och välkomna till ett snövitt, men ljust Göteborg!

Jag är själv på strålande humör och börjar lite smått känna mig som lyckan själv (som de kallade mig på jobbet igår lagom till fredag. Är både deras "lilla" på grund av min ålder, "mys-ombud"och liten-gladis) Jag tror att jag är född på gott humör och tur är väl det tänker jag själv hehe. Klart jag har dåliga dagar.. Jonas och familj vet det bättre än någon annan, men för det mesta försöker jag aktivt hålla gott mod och glatt humör, tror aldrig jag varit på dåligt humör framför mina kollegor eller vänner till exempel :)

Nu på lördagsmorgonen har jag fått sova ut ordentligt, känner mig tillfreds inombords efter gårdagens träningspass och samtidigt förväntansfull inför denna dags träning som jag tänker ska börja men morgonpromenad utomhus i det vita, vackra. Älskar verkligen träning!

* Men på tal om träningen, hur blev den igår då? *

Jo, det resulterade i ett riktigt löparpass faktiskt! Inte helt vad jag tänkt mig innan kanske.. men kände mig i behov av att få springa av mig och alla löpare där ute vet att väderleken inte ligger på vår sida just nu. Lite svårt är det allt att springa i snön även om det går. Dock föredrar jag mer bar mark- eller som i går då, ett löpband.

Som ni kanske läste i gårdagens inlägg hjälpte Jonas mig att packa väskan och mötte upp mig på gymmet. Jag bytte om, smuttade på min Nocco och kände energin komma tillbaka till systemet efter en krävande arbetsvecka. Det fanns inget mer rätt än att springa. Så det gjorde jag.

Löpte i trettio minuter helt utan problem. Det kändes så otroligt enkelt. Var knappt trött när jag klev av men mer psykiskt uttråkad efter 30. Hade nog klarat 40 minuter i alla fall och nu i efterhand önskar jag att jag hade testat.. men som sagt, kändes enformigt.

I stället gick jag på några benövningar också eftersom låren redan hade bra pump efter löpningen haha. Kombinationen av en styrketränande tjej och löpning bli år pump i låren vid minsta aktivitet... på gott och ont ;)

Likes

Comments

Fitness, Träning

Just nu befinner jag mig faktiskt på en buss på väg mot gymmet. Jag har jeans på benen, hunter-stövlar på fötterna, handväska och utsläppt hår. INTE redo för gym egentligen, inte ens nära. Dock är jag ändå på väg.

Det är nämligen världens sötaste pojkvän som varit i farten. Har smsade mig och erbjöd sig att packa min väska med både kläder och tillbehör och ta med till gymmet. Snacka om att ställa upp. Vilken sötnos. Han vill väldigt gärna att jag ska möta upp honom där för ett träningspass hihi.

Jag blev otroligt glad över hjälpen i och med att jag inte fixat väskan själv denna dag. Hade inte riktigt bestämt mig i morse hur jag kände för gym - men nu är det full fart mot fredagsfys!

Innan jag kickstartar passet så mumsar jag inte preworkout-food i form av gröt med casein i, nom nom! Dags att kötta!

Likes

Comments