​idag har jag haft en massa överskottsenergi . började dagen med att åka iväg till jobbet för att få 1 timmes egen träning innan mitt spinningpass skulle börja.  träningen blev dagens övningar i 30 dagars utmaningen samt en pw på 30 min, samt två riktigt jobbiga men roliga spinningpass. jag avslutade min arbetsdag med lunchdejt med mina härliga kollegor.  

väl hemma började jag plocka fram julen här hemma, lilla Iris kollade på mig som att jag va knäpp när jag gick runt å sjöng julsånger samtidigt som jag städade. Granen tyckte hon var väldigt intressant men ändå lite läskig. 

nu har vi äntligen lagt oss i soffan och Iris sover.  

trevlig kväll på er.,  / J 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

i mitt tidigare inlägg sa jag att jag skulle göra en 24 dagars utmaning men jag skrev fel, det är en 30 dagars utmaning

så nu återstår det att se resultatet om 30 dagar =)

Likes

Comments

Nu är det dags att sätta igång med denna blogg, eller iallafall ge den ett försök.


Jag har blivit utmanad att under 24 dagar utföra olika tränings övningar, samtidigt som man ska äta nyttigt, vilket jag iofs redan gör, men det går att göra det extra noga ;) som sagt idag har jag avklarat första dagen och jag är så otroligt taggad. Även fast jag tränar väldigt mycket så ska det bli intressant att se vad som händer med kroppen under dessa dagar. ska även under dessa dagar försöka så gott det går att undvika socker. ( onaturligt socker så som godis läsk etc ) .

så detta va alltså mitt första inlägg på bloggen och det kommer bli fler. Jag kommer lägga upp bilder på hur det går under denna utmaningsperiod och kanske lyckas jag motivera andra till att göra samma sak. ;)


ha det bra / J

Likes

Comments