​Hej på er!

Vilken helg det har varit! Har haft superkul verkligen. Trots sjukdom så drog jag ut och firade en vän som fyllde 18år. Hade en fantastisk kväll, massa dansande och skoj! I söndags drog jag och käkade lunch med en väldigt bra vän. Blev en gratis lunch och fika, haha, var ett gäng "gubbar" som hade slagit vad om hur gammal min kompis var och då had ena killen gissat rätt och vann 1000:- av sin kompis så han bjöd oss på lunchen.. hahah! Gratis är gott eller vad säger man?

Eftersom det var söndag betyder de att jag hade pass, vilket gick bättre än väntat. Hade ingen röst nästan så fick dra på lite extra ljud på micken så mina deltagare skulle höra vad jag sa. Ikväll måste jag filma mitt pass så jag kan få min licens, nervöst. Men det kommer gå bra! Nu väntas iaf 1,5h jobbtid kvar för denna dag sen är det hemgång!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Yes! Nu är jag igång! Diet i några veckor framåt nu då. Är taggad till tusen, det enda problemet nu är att jag är sjuk så kan inte träna. Men det är bara att härda ut för att sedan ta sig sakta men säkert tillbaka till gymmet!

Idag väntas 8h jobb, 10-18. Massa folk som kommer och hälsar på idag också känns det som! Först kommer Bella med sin lillasyster och käkar lunch tillsammans med mig. Senare kommer min kära kollega från mitt andra jobb och hälsar på för ett träningspass och sällskap hem! Blir hur mysigt som helst, så förhoppningsvis flyter den här dagen på snabbt.

Likes

Comments

Hej på er!!

Det här med att blogga har jag juh inte gjort på flera år nu.. Då jag höll på och var som mest aktiv var typ när jag var 14-15 år, så ja, det är ett tag sen!

Tänkte iaf göra ett försök till att ta upp det här igen! Ska bli spännande att se hur det går!
För er som följt mina tidigare bloggar så har det såklart hänt en hel del sen jag höll igång senast. När jag bloggade sist var det högstadiet, jobbiga förhållanden och badminton som gällde! Den här gången är jag tillbaka med helt nya intressen och sysselsättningar!

Livet för Josefin handlar just nu om mitt jobb, mina vänner och min träning såklart. Träning och kost är väl de som tar den största delen av mitt liv just nu. Det mest fantastiska med det hela är att jag kan få träna på mitt jobb, tillsammans med mina underbars vänner och kollegor.

Nog om de för nu, mer får ni veta i senare inlägg! För er som vill följa min blogg mot ett hälsosammare liv är varmt välkomna att stanna!

Likes

Comments