Hejsan!!

Idag så har jag tränat på morgonen. Körde cardio walking. Sedan har jag spenderat hela förmiddagen och eftermiddagen i stan! Har shoppat jätte mycket. Jag köpte två par skor, en plånbok, tre fina tröjor på Jina tricot samt en kjol där också. Ska vara med Jessica och Becca resten av dagen och göra egen pizza, kolla på film och sova över hos Becca! 

Ha en fortsatt trevlig dag! 😊

// Fitnessisa 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!!!

Under dessa två dagarna har jag bara solat och badat! Jätte skönt är det verkligen och solen är det bästa som finns. Har även tränat både idag och igår. Igår sprang jag på crosstrainer och sprang i 20 min. Sedan sprang på crosstrainern i 20 min också. 

Idag gick jag och körde lite ben och lår😊

Är så trött nu! Godnatt

// Fitnessisa

Likes

Comments

Misosoppa! Köp bara pulver och blanda ut med varmt vatten! Jätte gott 😊

Nu är sushin klar! Världsgott! Finns inget godare😊 

Ha en fortsatt härlig och förhoppningsvis solig kväll! Kramis

// Fitnessisa

Likes

Comments

God kväll!

Denna dagen har bestått utav mycket sol och bad i Varberg med ett avslutande träningspass. Det är så varmt och skönt ute och jag är så lycklig då jag trivs absolut bäst i solen! 

Just nu håller jag och mamma på att göra egen sushi!! Lägger upp bilderna sedan när vi är klara. 

// Fitnessisa 

Likes

Comments

Godkväll! 

Träningen bestod av cardio walking. Det var länge sedan jag körde det passet, men det gick jätte bra och det är så roligt! Nu ska jag göra iordning mig inför kvällen. Är verkligen jätte trött! Godnatt på er! :)

// Fitnessisa

Likes

Comments

Hej på er!!

Hoppas ni mår bra! Äter sushi och mår som bäst. Det finns inget godare än den maträtten. Ska hämta mamma på flygplatsen snart med mormor. Hon har varit borta i tre veckor, men hon kommer hem snart! Ska iväg och träna senare idag och ska tillbringa resten av dagen till att plugga teori inför körkortet. Ha en härlig dag!

// Fitnessisa

Likes

Comments

Hejsan!!

Börjar detta inlägg med att säga att jag är ovanligt glad! Tänker bara på Zumba hela tiden och inser att det inte är så lång tid tills mitt pass ska börja på NW i partille. Jag fick nämligen mer inspiration idag då jag var på zumbaevent i partille på klubben. Det var jätte roligt och lyckat. 

Jag brukar aldrig vinna och ha tur man idag hade jag faktiskt det. Det stod fina rosa påsar som man kunde vinna 20 % rabatt Lorna Jane träningskläderna och jag fick även ett rosa armband i märket. Jätte fina och snygga kläder! Mycket färger och många rosa plagg. Jag hade inte hört talas om det märket innan men fick syn på det idag vid receptionen då dem stod och sålde kläderna där. 

Det var lite om denna dagen. Vi hörs imorgon! Kramis

// Fitnessisa

Likes

Comments

Hej på er!

Har inte skrivit på två dagar nu. Mina kusiner har varit här och har haft fullt upp med dem. Dem är fem och åtta år så de har mycket spring i benen. 

Vi var på Liseberg, på ett vattenland, Marstrand (en fin ö) och hälsade på våra sysslingar. 

Har även tränat idag. Gick tio min och sprang i tio min. Tränade även MRL i 60 min efter det. 

Känner att min blogg inte är så jätte inspirerande, skulle vilja komma med mer förslag, maträtter och tips. Ska försöka hitta mer inspiration men har också mycket att göra med mitt körkort och har redan fått ett jobb och Zumbapasset ska hållas den 22 Augusti på Nordic Wellness i Partille. Är lite nervös, men det ska nog gå bra! Ha en fortsatt trevlig afton! Kramar

//Fitnessisa

Likes

Comments

Godkväll på er!

Idag har jag spenderat hela dagen på ett bröllop då min mammas bror gifte sig. Tillsammans med mina kusiner så har vi varit på Liseberg hela dagen och gått fram och tillbaka, och stått i långa köer. Jag blev trött efter det, men jag kunde inte låta bli att ta en powerwalk med Novisen. Vi gick i två timmar! Så är helt slut nu. Nu ska jag öva mer på mitt zumbapass en stund till. Kramis!!

// Fitnessisa

Likes

Comments

Heeej!!!

Är så glad idag då jag fått gjort mycket med träning idag plus att jag fått ännu ett fast jobb och inte bara tennistränare längre. Har fått ett jobb som zumbainstruktör på Nordic Wellness i Partille! Börjar den 22 Augusti redan så måste göra passet och allt! Det ska bli så roligt och det gick så fort att få jobb. 

Sedan har jag varit och köpt en 5 kg vikt och ett gummiband. Den rosa träningsmattan hade jag sedan innan. Så nu ska jag även träna mycket hemma också. 

Tränade idag med. Min träning bestod av:

20 min powerwalk på level 7,4 på rullbandet.

15 gånger 3 set benpress

25 min trampmaskin intervall level 10

Ha en fortsatt trevlig kväll!

// Kramis Fitnessisa

Likes

Comments