Att få en snygg rygg är väldigt svårt, det krävs väldigt tunga lyft samt att man kör många reps. En sak som jag har märkt och det är att man inte ska bara köra ryggmaskiner. Jag säger inte att ryggmaskiner är dåligt men man får ingen koordination när man kör maskiner.


Jag kan rekommendera att ni kör dem här övningarna 👇

Deadlift

Bent Over barbell deadlift

Wide grip pull ups

Standin T-Bar Row

Single Arm Dumbbell row


Kom ihåg att det tar en ganska lång tid för att bygga en snygg rygg, samt att ni har en relativ låg kroppsfett. Om ni har för mycket kroppsfett så kommer era muskler inte att synas :)

Man ska ju ha roligt när man tränar 😂😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är min kropp, och inte din 😡

Jag får alltid höra att jag är för smal och inte har en kurvig kropp och det gör mig jävligt förbannad. Varför kan man inte få se ut precis som man vill. Jag ser ut som jag gör och jag tar inte åt mig något negativt. "Strong is the new skinny" <3

Testade att köra detta pass och man känner att det bränner <3

Likes

Comments

Det jag kommer att berätta är något som är det elakaste jag har varit med om, jag var utpressad och jag tänker inte riktigt gå in på detaljer men "en person" fick tag på en video på mig som var sjukt privat. Och den här personen hotade att publicera den om jag inte gjorde som "hen" sa, och detta pågick i ungefär en vecka tills jag inte klarade mer. Så jag hotade med att polisanmäla detta och då blev personen förbannad och publicerade videon på youtube, och efter det så var mitt liv förstört....... 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔.


Likes

Comments