Då jag har gått ner ganska mycket i vikt har jag väldigt mycket dö hud. Speciellt på armarna och benen. Min mage har dock klarat sig väldigt bra! Här får ni se en bild på min mage genom min viktresa! När jag kollar tillbaka på min viktnedgång märker jag nu att jag förmodligen la betydligt mycket mer tid på att träna min mage än något annat, men resultatet är jag väldigt nöjd med!

Varje dag gjorde jag följande:

150 sit ups

150 leg ups

150 superman

Sen tränade jag också flera gånger i veckan och ett bra tips på att träna magen samtidigt som man gör "cardio" träning är att sjunga eller prata under tiden som man springer, cyklar osv. Då tränar man magmusklerna!

Ha det bra

puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är halloween slut för dom mesta men inte för mig som ska man fira halloween nästa helg igen. Halloween är en av mina favorit årsdagar; man kan klä ut sig till sina största monster och acceptera sina största rädslor.

När jag bodde i USA hatade jag halloween. Jag gick aldrig till dom stora halloween festerna och brukade föredra att stanna hemma på halloween dagen i skolan. Alla klädde ut sig till sexiga karaktärer, och själv kände jag mig så långt ifrån sexig att jag inte vågade klä ut mig alls. Flera år senare förstår jag nu att jag inte skulle haft varit ful i kläderna, att jag kunde haft gjort världens häftigaste halloween kostym och känt mig vacker... men det förstod jag tyvärr inte då.

Det har tagit mig 4 år att älska mig själv i min egen kropp, även om jag skulle äta lite för mycket halloween godis och gått upp några extra kilo.

Lite tips för er Halloween firare som har tänkt dricka men vill inte ha alla kalorierna?

Drick vin! Betydligt mycket mindre kalorier, mer naturligt och "bättre" för kroppen!

Puss o Kram


Första bilden är från USA, 2012 när jag inte vågade gå ut och fira, andra bilden är från 2015 när jag äntligen vågade klä ut mig på riktigt! och den sista bilden är från denna helg! Glöm inte bort att acceptera dig själv <3


Likes

Comments

Jag vill börja med ärlighet. Jag vill att allt jag skriver till er kommer ifrån en ärligt plats och att jag kan skriva och förklara allt till er även på en dålig dag.
Genom gymnasietiden kämpade jag med min vikt och nådde förvånansvärt 114 kg som mitt tyngsta. Under den tiden bodde jag i USA och runt varje hörn fast det en McDonalds, godisaffär eller onyttig Kina restaurang. Jag kände mig ensam I USA. När jag först flyttade till New York hade jag inga kompisar och blev mobbad bakom ryggen både i skolan och ute på stan.
Jag förlorade mycket av mitt självförtroende och självrespekt och använde mat, film och godis som ett sätt att fly undan verkligheten. Det var genom The Biggest Loser, en motiverande TV-show om hur överviktiga människor förändrar sina liv och går ner i vikt, som jag bestämde mig för att förändra min livsstil. Jag gick från att äta McDonald's två gånger om dagen till att träna 4 gånger i veckan. Istället för att äta skräpmat och täcka upp hela spegeln började jag experimentera med nyttiga matrecept och började älska min kropp. Jag fann kärlek och passion för framgång och resultat. Resultat som både framgick i min kroppsform, kroppsvikt men även i min energi, min lycka och mina intressen. Jag blev lycklig. Men den här lyckan kom inte efter en knäppning med fingrarna. Jag gick igenom fruktansvärda perioder av svaghet, rädsla och frestelse.

När jag flyttade tillbaka till Sverige bestämde jag mig för att göra någonting med passionen jag hade för fitness, passionen för att hjälpa människor och med erfarenheten jag hade med viktnedgång, rädsla och frestelser. Därmed utbildade jag mig till personlig tränare.

Jag har gått igenom många svårigheter, som jag säkert kommer skriva om och diskutera i bloggen senare. Men det viktiga är att jag nu, 5 år senare, har jag besegrat många av mina monster! Tillslut vill jag välkomna er till min blogg! Jag hoppas att jag kan inspirera er på många olika sätt! Jag har några kilo kvar att bli av med och ni kanske också börjar bli lite taggade på att träna?
Här kommer en för och efter bild!

Kram

Likes

Comments