Fitness

fitnessbloggar

finns det många, många bloggar om styrketräning, träning, kosttillskott, Whey eller Proteinpulver, Bloggportaler finns det inte så många men då och då kommer det något nytt. ISI LIFE gick samman med ShapeMeUp för en kort tid sedan och passade då på att radera en hel del bloggar. Flera blev inte meddelade detta före raderingen om ens någon blev det. Svårt att svara på för någon som inte har hel över blick heller

En av bloggarna på Shapemeup bloggade om Whey Proteinpulver, så trotts att den hamnade på toppresultat för de som sökte på just Whey Proteinpulver, så raderades den. Nu säljer de själva Proteinpulver och Whey Proteinpulver, shapemeupbloggen raderades men länkarna till den eftersändes till shit isi life shit

Kannibal isi life shit Fitness bland slakteriavfallet från gamla bloggar

Personligen tycker jag att det luktar lite kannibal stämning över att godtyckligt slakta och ta det man själv vill ha och vidarebefodra länkvärdet, helt efter eget godtycke.

Kosttillskott [ISILIFE] ISI life shit

EYE SE

Radera bloggarna men vidaresänd inlänkarna

Isilife ska toppa och då finns det bara plats för topparna som ska skina i sommarsolen med sina toppar och se glada och lyckliga ut, resten av de raderade bloggarna från shapemeup har fått sina adresser eftersända till Isilife med hela kraften av sin länkenergi. Isilife & Dököttet! Isilife vill bara ha aktiva bloggare skriver de. Tja hur kan man egentligen bli oseriösare som bloggportal än att bara ta och radera bloggar som inte passar det nya konceptet utan att ens meddela bloggägarna själva? Finns det verkligen några sätt att visa sig oseriösare på den svenska marknaden, känner vi till någon bloggportal som tidigare betett sig så?


isilife ISI LIFE

Blogg med Topplaceringar Raderas men länkarna vidaresänds

Med inlänkar till toppresultat går de egna produkterna lättare att kränga. Men första raderas bloggen och sedan skickas länkarna vidare. Någon som förstår det, eller tror att det är smart? Jag gör det inte, utan måste nog säga, väldigt oseriöst Isilife, Väldigt kortsiktigt Isilife. Vem kan lita på en sådan aktör i längden? Vem står näst på tur i det optimerade gillet av godtyckets figurer där vem som helst kan raderas närsomhelst utan någon förvarning. Olika bloggportaler har olika regler men detta är det absoluta bottennappet. Pengarna

RADERA WHEY BLOGG SÄLJA WHEY

RADERA EN BLOGG MED TOPPLACERINGAR INOM PROTEINPULVER OCH SÄLJ SEDAN SJÄLV PRODUKTEN.


Skit dåligt Isilife!

Skäms ni inte, eller saknar ISI LIFE vett till att skämmas?


Att det bara vågar

ISI LIFE ISISHIT

ISI LIFE ISI KOST

Kannibaler vet vem som har ett gott hjärta

Och att välja ut rätt bland fitnessbloggar och slaktavfall

Malin Ruzic Är det ett nytt sätt att uttrycka näthat & radera andras närvaro från webben? Oavsett vad ISI LIFE vill kalla det är det ändå lika självupptaget som smaklöst. Radera först en blogg och sälj sedan själv produkten bloggen handlade om.


Givetvis utan att säga något till ägaren först!

No Shit ISI

very ISI LIFE, Nose hit

Vem kan lita på en sådan bloggportal på någon marknad?Spotlife Annonser

Spotlife Annonser

Tack till Ehandel, Kosttillskott och Proteinpulver på Spotlife m fl.

Fitness

my spotlife

Spotlife se

https://myspotlife.wordpress.com/Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fitness

Träningskläder för henne är = Träningskläder för Kvinnor

De fastnar allt för lätt i den himmelska byråkratin här inne i skallen men nu ska de ut, sent om sider och verkligen lufta baken.


Fitness Styrketräning eller fitness för den som verkligen är ute efter rå brutal power. En mer total Ninja Power a la Kitsune som nu också är ledig för att ta uppdrag som personlig tränare PT, för vem vill inte vara bäst och bli tränad av de bästa.


Träningskläder för kvinnor har annars både Svenskt Kosttillskott och Kosttillskott på Spotlife visat en hel del av. Men ibland när vintern ligger som tyngsta locket måste man också unna sig något lockande.


Träningsutrusning Fitness


Nya kläder eller bara en skön outfit som också går att träna i

 Jenny Adolfsson

Personlig Tränare PT

Med Sveriges med välmeriterade tränande atlet som klarat de få andra klarat som riktig ninja men också en riktig ninjos, eller liten flicka som man säger, passar fint i en shoppingvagn men kommer även ned i kundkorgen. Men fitness och storleken är bara ytterligare ett utav många vapen och de kan samtliga överraska.


jenny

Kitsune

Styrketräning


Likes

Comments

Fitness

Ibland gör alla mer eller mindre samma sak

Klickar du på damen ovan bli hon säkert stimulerad av det

Då känns det ibland som om tiden står stilla. Sover man liksom och testar Alexander Wang s kläder som i en dröm?

Fitness för tränings och träningskläder är att röra sig och inte bara vara som en stillbild säger min bildning, vad säger din?

Men ok stillbilder kan ju vara jätte bra säger de så låt oss se..

Variationen har sina grader den med

What we do

I det stora hela är allt alltid inte så stilla

Red or just fed

of it?

Webbhotell

Likes

Comments

Fitness, Kosttillskott, Proteinpulver

Det ska bli intressant att se hur en fitnessportals bloggar kommer att klara sig, så låt oss titta lite närmare på dem.

Proteinpulver

Kosttillskott Verkar handla om just det i grunden men också en hel del runt träning och fitness

Whey

Whey Vassleprotein verkar ha koncentrerar sig djupare på Whey protein och Whey Proteinpulver

Svenskt Kosttillskott

Är den vanligaste sökningen folk gör på nätet kring kosttillskott, kanske är det också därför människor döper företag och bloggar till just det namnet ? Vem vet, men jag tror att det åtminstonde ligger något i det.

Så visst finns det en hel del sköna bilder och bra innehåll där

Martin Lorentsson

Catering Eatright Spotlife avlänkat på grund av bristfällig bloggportal

http://youtu.be/yfq6ByaJ-20

Likes

Comments

Fitness, Kosttillskott, Proteinpulver


Fitness bloggar

En massa Fitness bloggar finns det men hur många fitness bloggar som bara bloggar om fitness bloggar finns det egentligen. Kanske det är dags med lite mer fitness bloggande kring fitness bloggande och vad det kan innebära i form av hård träning, styrketräning och kanske tävling i fitness.

Men också en hel del om träningskläder, träningsutrustning, träningstillbehör och diet eller kosttillskott som Proteinpulver från Kasein protein och Whey Protein eller något annat kosttillskott.


Fitness bloggar

Om fitness är förmågan att nå sin fulla potential så kan alla ha sin fitness.

En del väljer att associera Fitness med Träningskläder, Träningstillbehör eller träningsredskap, men det viktigaste av alla träningsredskapen är nog kroppen självt för den som vill ha en bra relation till den med den egna vikten som motvikt och ständiga kompanjon.

Träning främst styrketräning och annat är en del av livet.

Även fast jag ofta går och springer naken i mina egna drömmar så skulle jag inte drömma om att springa runt naken och träna, i varje fall inte alltför hårt. När man springer så kan lätt en obehaglig pisksnärts-effekt uppstå, så att man piskar sig att springa snabbare och snabbare hela tiden & sådant är ju självklart helt ohållbart i längden...

Därför tänkte jag titta lite närmare på Träningskläder och sådant som ligger när det där med träningskläder som träningstillbehör, träningsutrustning, ja helt enkelt lite handskar med sig på gymmet för att hålla sig fräsch och känna sig bra och inte bara bära runt på en liten handduk för att torka bort värsta svetten från träningsmaskinerna att bära med sig förutom vattenflaskan.


----------------------------------------------


Likes

Comments

Search