Träning kräver styrka både fysiskt och psykiskt! Ge inte upp, kämpa! Har du bestämt dig, gasa på! 👊 Livet är för kort för att inte våga satsa på sin passion. Jag tror alla är ämnade till någonting speciellt i livet. Alla har en talang som är redo att blomstra ut. Gäller att hitta sig själv, för att inspirera, Jag är lycklig över att funnit min början till mitt kall. Träning💪

Likes

Comments

Galet skönt väder, +24°C i blomstrande Sthlm. Ja, det här kan jag vänja mig vid!! Någon annan som håller med? 😄

Likes

Comments

inspirationen är på topp!!! omg...fortfarande lycklig sen lördags o söndags. Fitnessgalan 2016, riktigt lyckad. Såg på fitnesstävlingarna lördagen och gick på mässan söndagen. Fick massor med saker, samt köpte, shaker, tränings tights o toppar, protein mm.. köpte även en sportigare klocka, såå snygg ni anar inte. klär mig!

Likes

Comments

Spenderat helgen i stockholm med familj och vänner. Men framförallt varit taggad till tusen gör helgbesöket på fitnessgalan i friendsarena. Även fast jag är från sthlm så är det första gången jag besöker arenan. Grym gala! känner mig så inspirerad. lägger upp nån bild senare på vad jag fick med mig hem, blandannat träningstightsen ovan från bombshell fitnessfashionstore o hoodyn från selfomninutrition. Överlycklig tjej!

Likes

Comments