Det är väl ingen som har missat att det är kanelbullens dag Ida väl?!
Denna underbara doft av färska bullar som sprider sig som en löpeld längs hela landet. Idag går man bärsärkagång på denna ljuvliga delikatess som skapades på 1920-talet efter första världskrigets Slut när det blev tillgång på ingredienser igen.

Jag själv hann med att baka en plåt ,sent igår kväll så nu ligger jag i soffan som en däst val efter att ha tryckt i mig ett antal bullar efter en ganska så intensiv dag. (som många mer svenskar än mig säkert har gjort detsamma idag)

Pressbyrån hade en drive idag , de körde sten, sax & påse. Jag fick tipset att ta påse för då fick man en kanelbulle 😃

Det blev ingen träning för mig idag utan jag tog en välbehövlig vila & det gjorde jag nog rätt i för mina vader känns som om det skall gå av efter benpasset igår.
Istället har jag nu under kvällstid tänt en massa ljus, gosat ner mig under en filt, ätit en massa onyttigheter & slötittat på tv. Det var faktiskt ganska skönt att bara ta det lugnt för en gångs skull då jag har varit så trött under dom senaste dagarna , vet inte om det är hösten & mörkret som påverkar mig eller för att det har varit ganska intensiva dagar på sistone, & tidiga mornar.

Men då är det extra kul att få ett litet presentkort av våran chef för att vi gör vårat jobb så bra, det lyser upp tillvaron en hel del. 👌

Fick även mina "rea kläder" ifrån @nakd på posten häromdagen. 😍 Det lönar sig att följa personer man ser upp till ibland. 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Barns funderingar, jösses vad mycket som kan komma ur deras munnar 😂
Min minsta som snart är 6 år funderar väldigt mycket över livet just nu. Allt ifrån stora vågor som kan göra sönder träd till hur en vegetarian ser ut .😄

Han är fantastisk rolig & väldigt nyfiken på allt. Kan inte minnas att dom andra två var såna , men man glömmer väl.

Fick lite extra tid med alla barnen idag då mitt ex jobbar , det är guld värt att få krama om dom lite. blir saknaden inte så Stor.

Dagen bjöd även på en gyminstruktion med min goa kollega Sofia. Hon är grym som kör klassikern & Ville ha lite tips inför skidåkningen.
jag gjorde ett rejält gympass för henne & nu jäklar blir det åka av..

Jag körde ett litet benpass efter att ha sagt Hej då till Sofia som bestod av :

knäböj 45kg / 3×12
             50kg/ 3×12

benpress  35kg / 3×12
                    40kg / 3×12
                    45kg / 3×10

liggande benpress i Smithmaskinen 50kg/3×12
55kg/3×10

lårcurl  30kg/ 3×12

vadpress 60kg/ 3×12

                    
                    

nu är mina ben & rumpa "Over and out" 🍑

Likes

Comments

Tungt var ordet när grabbarna fick stryk med 5-0 mot Sotenäs. Deras första stora förlust i 7 manna som min grabb har varit med i vad jag vet. . eller rättare sagt som jag kommer ihåg. 😜 Det var trötta & slitna grabbar som spelade idag. Men nu blickar vi framåt & snart är det Slutserien & det blir en välförtjänt vila ifrån matcher. ⚽
Dom har varit otroligt duktiga & har spelat fantastisk fotboll hela säsongen. Jag är en väldigt stolt mamma!! 😀

Middag ida blev en klassiker "flygande Jacob " jag tror ärligt talat att jag inte har bjudit på det till mina barn någon gång faktiskt. . Men dom gillade det väldigt mycket. (som tur var)
Jag tycker det var ypperligt bra att grunda med detta innan min gymsession som kom till pass ikväll efter att ha lämnat barnen.

Jag älskar att komma till gymmet söndag em/kväll efter att ha lämnat barnen , det hjälper mig att ut frustrationen eftersom jag tycker fortfarande det är lika jobbigt & smärtsamt att lämna barnen efter "min" vecka efter snart 5 år.
Träningen hjälper oerhört mycket både mentalt & fysiskt.

Mitt pass idag:

Rygg

Latsdrag 20 kg / 4 ×12
                 25 kg /4×10

sittande rodd i kabelmaskin
                 25 kg/ 4×12
                 30 kg/ 4×10

rygg press i smithen
                   20 kg/4×12
                   25 kg/4×10
              
rygg drag i kabelmaskin
                     45 kg/4×12
                     50 kg/4×10

Jag kunde tyvärr inte lägga ut en video för att det var för mycket folk i gymmet så jag försöker kasta ut en fort det finns möjlighet. 😊

Efter ett gött & svettigt pass!! 😃

Likes

Comments

I morgon är det redan söndag.
Hjälp vad fort det går!
Ångesten kryper närmare när jag vet att det är överlämning av barn igen.
Det blir så tyst. Det är tur att man bor i lgh så det inte är helt ljudlöst.

Men idag har vi haft det bra. städat & tvättat bilen har vi gjort. Det finns nästan inget mer ljuvligt än att få sätta sig i en fräsch & nystädad bil. Förutom att lägga sig i en nybäddad säng. Med lakan som doftar friskt av sköljmedel. Det är underbart. tänk egentligen vad lite som behövs för att man kan njuta av livet. 🌸

Resten av kvällen blir det mys framför tv med film & godis lite te & en filt.
I morgon drar vi till Kungshamn tidigt för fotboll ⚽

Likes

Comments