Hvorfor skal man vælge en personlig træner?

Nu lakker mit træningsforløb med min personlige træner snart mod ende - øv! 😔

Et rigtig godt forløb med min tidligere, skønne kollega, @studio_azad.

Det er så ekstremt vigtigt, når man vælger et forløb med en personlig træner, at man connecter - altså har en god kemi men hinanden, men det er mindst ligeså vigtigt at man har de samme værdier indenfor tankerne omkring træning, kost og livstil.

Det havde Sogol og jeg fra start, hvilket skabte et rigtig godt match. Følg hende på instagram her.

Hun vidste godt, at jeg egentlig har ret godt styr på min træning, men at kosten haltede gevaldigt - og et eller andet gjorde jeg simpelthen galt, siden der aldrig kom nogen former for resultater - hverken på vægten eller centimeter-wise. I mit tidligere indlæg, kan du læse hvad jeg forsøgte og hvorfor det bare aldrig lykkedes for mig ! Du kan finde det her

Vi startede egentlig ud med en kostplan på 1600kcal, et to-split træningsprogram og en masse steder hvor jeg kunne finde inspiration til opskrifter og forbederelse af mad til hele ugen, hvilket fungerede rigtig fint for mig, og gav mig en lektion i hvor mange kalorier, der er i den mad jeg spiser.

Jeg har prøvet, af flere omgange, at tælle kalorier, og der findes sindssyge mange gode apps til det - HURRA for det - men jeg er simpelthen så dårlig, og måske også en tand for doven, til det; jeg glemmer det, og efter et par uger, så er det helt ude af mit system igen. Jeg har slet og ret aldrig fået det til at blive en god vane!

Jeg måtte bare erkende af det der med kalorie-tælling aldrig bliver mig - så det droppede jeg simpelthen.

Jeg valgte i stedet at prøve at øge mængden af små måltider i løbet af dagen, og fremfor at tænke i FORBUDTE ting, begyndte jeg at tænke på mængden af det jeg spiste i stedet for. For mig er ingenting forbudt, men der skal tænkes i mere træning og hvor meget jeg spiser, men det har virkelig gjort en forskel for mig!

Jeg træner imellem 3-4 gange i ugen. Det sidste halve år har jeg ca. mødtes med Sogol én gang i ugen, hvor hun så har presset mig lige lidt mere, både rent cardio-wise, men også rent styrke-mæssigt. Hun har givet mig selvtilliden tilbage og fået mine øjne op for hvor meget jeg egentlig kan, bare ved at tro på mig selv og ikke give op.

((Billedet er taget til en af vores første sessions for ca. 4-6 mdr. siden - prøv lige at se et red-face 🤪 Sådan ser jeg ud efter hver træning nu - jeg giver den max gas))

Jeg vidste en masse om træning før, jeg startede med Sogol, men hold nu op hvor har jeg lært meget om mig selv, min styrke og hvad jeg kan arbejde på, efter mit forløb med hende! Jeg er blevet udfordret på min udholdenhed, mine tanker om mig selv og ikke mindst på min træning - og det har simpelthen været SÅ FEDT!

Jeg vil mene, at når man skal ud og vælge en personlige træner, så handler det ikke kun om at du skal lære at træne, men det handler ligeså meget om at komme til at lære noget om dig selv, udfordre dig selv - både fysisk såvel som psykisk, og derfor er det så vigtigt at tjekke op på den træner du har i kikkerten. Tjek om de har en uddannelse, hvor de også har lært om det motiverende, hvor de kender til hvad der rykker hos folk mht. det psykiske - for det er dér det meste munder ud, når man ikke kan få sig selv ned i et træningscenter. Det kender jeg alt for godt til 😄

Kom i gang - du er den sejeste !! 💪🏽


#træning #træningsblog #personligtræner #vægttab #fitfamdk #fitdk #fitfam #fitnessworlddk #fitnessworld #fitbyfacius #frahøjfedtprocenttilfit #workout #motivation #dueraldrigalene #vigørdetsammen

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229