Dax att komma ner på jorden o jobba igen å det innebär att börja packa matlådor och träningskläder och disciplinen ska bankas in i pannbenet igen!

Under 1 vecka efter tävlingen så är det sjukt va kroppen vätskar på sig bara genom att få äta mer kolhydrater och fett ! Åh ärligt talat så har det halkat ner både lussebullar skumtomtar barbells å annat gott!
Åh det gör jag inte om kroppen mår skit och ansiktet är svullet å vattnigt åh jag som sväller lätt i vanliga fall!!
Men ingen panik bara jobba vidare med bra kost och självklart unna mig Go middag på helgerna!

Dax för två dagar i Oslo , perfekt gym har dom oxå !
Åh det bästa är ju att jag kan åta hotell frukosten mera fritt i form av gröt ägg omelett nötter bär och frukt🙌🏻😍

Likes

Comments

I Fredags klev jag upp på Fitness scenen för första gången i mitt 43 åriga liv, hade inte ens en känsla av nervositet bara en sjuk längtan att få kliva upp och visa vad jag kämpat för med en 16 veckors diet och genom träning på lite mer annorlunda sätt .. i form av strongman träning där vi välter däck drar och puttar tunga slädar kastar sand säckar super reppar av chins och dips blir skinnflådda i händerna nästan spyr .. men fortsätter för det är en sådan hatkärlek till den träningen !

Åter tillbaka .. jag klev upp åh lamporna sken starkt på mig så det kändes som om lösögonfransarna krullade sig 😂 Men som jag älskade uppmärksamheten..! Första rond!!! Domarna säger varsågod kvart varv till höger... jajjemen tänker jag å drar åt fel håll😳🤦🏼♀️Men räddar upp fort och nara fortsätter .. tror att hela skiten är förlorat .. vi kliver av scenen efter vår första rond å jo... jag börjar äta skumtomtar för både jag å min coach är helt säker på att jag inte skulle kunna rädda upp det misstaget !! Meeeen... vad hör jag !! Till final Eliz Stigsdotter! Åh jag satte min I-Walk ( kommer förklara senare med en film) jag kom på en härlig 6:e plats och medalj ! Så sjukt lycklig! Stödet och kärleken från min familj är oersättlig och när jag sedan möter dem efter tävlingen med kramar pussar och att dom är så sjukt stolta så kommer tårarna!

Det blir tävling igen 🙌🏻🤗🏆🌟

Likes

Comments