Hej ni fina läsare! Hur mås det idag? Fått in någon träning idag eller är det ett kvällspass som gäller?

Själv så har jag idag jobbat på morgonen och lyft tunga saker så som stenar, ser det som ett litet extra träningstillfälle ;) Lyfta rätt så går det lätt som en plätt!

Inget mer småprat, fokus till titeln. Jag har precis testat ett Beach Body Guide gjord av Kayla Itsines. Kayla hittade jag via Instagram för över ett år sedan och har följt henne sen dess. Hon lägger ut inspirerande bilder på tjejer som använder hennes guide och kände att nu var det ändå dags att prova för min del också, men jag har inte köpt guiden. Kayla har en 7 dagar gratis guide och jag testade Leg + Cardio idag. Trotts enkla övningar så tar det rejält må jag säga! Jag är en tjej som är van med träning på gymmet med mina vila mellan seten men här ska man helst köra fyra övningar i rad och sen vila. Rekommenderar att prova!

Sen så hittade jag även denna grymma tjej som faktiskt köpt Kaylas guide och lagt ut videos på sig själv när hon utför dem på Youtube. Här kan man få guiden gratis kan man se det som, men passa på medans de är uppe!

Jag har sett många olika inlägg där det är tjejer som säger att man inte ska köpa guiden för olika orsaker. Jag tycker detta är upp till var och en. Den största orsaken de tar upp är att de tycker att Kayla främjar ätstörningar genom sin BBG och Nutrition Guide genom ett för lågt kaloriintag. Jag har ej checkat in hennes Nutrition Guide så jag har ingen åsikt men jag tycker att när det kommer till måltidsguider så ska man lyssna mer på sin kropp än ett papper. Om du är hungrig, ät, men försök ta det nyttigare alternativet, men kom ändå ihåg att unna dig! <3

Detta är mitt första riktiga inlägg och jag vet faktiskt inte om någon kommer läsa men jag skulle kunna fortsätta att uppdatera om min personliga träning samt så har jag planerat att lägga upp information om träning och kost jag lärt mig under min utbildning. Jag kommet inte alltid vara 100% och det säger jag redan nu och då får ni rätta mig!

Likes

Comments

Likes

Comments