Hejhej på er alla!
I skrivande stund är jag på väg hem nu, är så trött och vill bara hem och titta på nya episode av kdrama som heter W Two Worlds. 😆

Vad har hänt de senaste dagarna, veckorna? Well... Inte mycket 😐 och varför jag inte uppdaterat bloggen? Ja, jag hade inte något att roligt att skriva om. Ifall jag skrev så skulle det ändå bara vara om att jag sovit och ätit, alltså inget på gång då.
Men nu när skolan har börjat och det vi är inne på andra veckan nu, så ska jag på kryssning under denna helg och kommer tillbaka på måndag förmiddag. Jag ska vara där och fira två av mina nära och kära familj och min kompis födelsedag 🎂 Så efter det så kan jag skriva om lite roligare saker än om skolan och vardagen 😊

(Bild på mig när jag var i Moderna museumet under första veckan av skolan)

-Panda 🐼 ​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena! ^^
Nu är jag tillbaks efter sommarlovet sjukaste hiatusen har seriöst haft fullt upp. Under sommarlovet har jag varit på forskarskola i SU, jobbat, pluggat men även gameat och träffat några vänner och spelat Pokémon Go (Team Valor helt självklart). Förutom det vill jag berätta hur sjukt stressigt jag har haft det just nu fastän skolan precis börjat. Det är nämligen så att 2 av mina kurser har kraschat och ingen har åtgärdat detta utan de har bara strykt bort en kurs och nu fattas det alltså en hel kurs för att jag ska kunna få full poäng och ta studenten?! Eftersom vår SYV har tjänstledig/slutat så kan jag inte få hjälp så jag har gått runt personligen till rektor och lärare och försökt fixa mitt galna schema. Jag tror? att jag fixade till det idag och ska se med estet-syven imorgon eftersom Natur syven är borta.
Förutom det så tappade jag min telefon idag och det var seriöst mindre än 50 cm och den fick inga sprickor eller sånt men halva touch screenen funkar inte eller typ laggar upp sig. Grejen är ju att jag tänkt köpa en ny mobil men inte gjorde det då jag funderade och kom fram till att jag ville ha den i ett halvt år till och väntar nya telefoner som kommer ut men noooope inte enligt mitt öde. Så imorgon tänker jag gå förbi Tele2 affären efter skolan och se ifall de kan erbjuda mig en bra telefon för bra studentpris!

2 bilder från början av sommarlovet när man var lika lost som nu featuring en hög Sora, bjuder även på den fina högra bilden där jag höll på att nysa, bara för att jag är lite extra sådär. Passande till my mood atm: bjuder jag därför också på en låt av Asking Alexandria.

- Fisken

Likes

Comments

Hello guys!
Har verkligen märkt hur dålig jag är på att uppdatera bloggen, jag har typ verkligen inte haft något roligt att skriva om. Jag har bara haft kanske 5000000st nationellaprov/kursprov = inte så roligt. Det finns nästan inte tid till annat då man finner sig pluggande varenda helg, vare sig man vill eller inte till nästa prov. Förutom alla prov har jag typ varit sjuk i 2 veckor med hög feber och halsfluss, jag tror att det blev en sådan lång period pga försämring i immunförsvar då jag varit sjukt stressad men eftersom vi är klara med nästan alla prov (har bara fysik kursprovet kvar) så börjar jag bli frisk nu! :')

Idag, den 28 maj så fyller min kära drak-kompis år, så all äran till henne!
Jag och mina klasskompisar fixade en sjukt god vegansk prinsesstårta till henne och det uppskattade hon verkligen då hon inte ätit det på länge. Den var så fin också och med bästa texten på "Vegan princess diamond göl", you couldn't help but smile liksom.

Hmm, vad annars har jag gjort... Jo, juste jag har köpt ett spel som heter "Overwatch" till datorn (finns till konsoler också men jag kör PC master race) och det är sjukt kul! Karaktärerna i spelet är väldigt roliga att köra och det är mycket varierat. Det finns många nice maps/världar och gubbarna är mycket olika och unika, så man kommer förmodligen att hitta flera favoriter. Själv så gillar jag att man kan byta karaktärer in game så ifall man förlorar och ser att team compen inte riktigt funkar så är det bara att byta karaktär!
Många av mina vänner har köpt det och alla verkar digga spelet så det kan liksom rekommenderas!
Har 2 absoluta favorit karaktärer, ena är en sniper och heter Widowmaker men jag föredrar att kalla henne Windowmaker, because I can. Hon one-shottar folk ifall man får en headshot vilket är as najs, men man märker ganska snabbt att man inte kan stå på samma plats 24/7 då folk snart märker det och försöker döda dig. Sen är inte hon (eller jag tycker det) viable i alla maps, vissa är hon jätte bra i och andra inte. Den andra karaktären som jag gillar att spela heter Genji och är en ninja liknande cyborg. Han har sjukt coola abilities och cool röst, heuheu, det jag mest diggar med honom är nog att han kan klättra typ på allt, han är väldigt snabb och kan deflect andras abilities/attacker. Andra gubbar som jag tycker om och som är värda att nämna är supporten som healar sjukt mycket Mercy och Hanzo, som är en bowman assassin.


Nedan har jag lagt till en bild på Overwatch karaktärerna och även länkat en youtube video som introducerar spelet.

Har inte så mycket att säga förutom att jag typ är så dålig på att uppdatera men snart är det lov och då kanske jag hinner uppdatera mycket mycket oftare haha.

​​Juste jag fyller ju också 18 år på tisdag den 31 maj så det ska bli nice. Har redan planerat hur det ska firas så det är bara att hoppas på att allt går som jag vill.
Det blev ett ganska långt inlägg men kö ba haha.

/ Fisken Meis

Likes

Comments

Whatzuuuuup guys!
Hur kan vädret vara så skönt? Personligen är jag mer en vår människa än sommar människa då det blir för fuktigt på sommaren och fastän jag kommer från ett land där sommaren blir ca 55 grader varmt så tycket jag att solen här är mycket jobbigare.

I alla fall som ni läste tidigare så har Sora fått en Penny board och det innebär att hon kommer spendera mer av hennes tid ute. Eftersom det är hennes första bräda så är hon rädd om den vilket är dåligt då hon måste lära sig genom att utmana sig själv, men hon är mycket bättre nu än vad hon var när hon fick den för 1 vecka sen. Här är en video jag filmade när hon åkte igår!
Som vanligt får ni också musik tips av mig :) Calvin Harris nya låt This Is What You Came For feat. Rihanna.

Ha en fortsatt awesome dag och spendera mer av din tid ute än inomhus så du ser till och få D-vitaminen vi alla behöver, men stå inte länge ute i solen!

/Fisken

Likes

Comments

Hej!
Nu är det dags att uppdatera lite. Förlåt för varken jag eller fisken har tid att uppdatera med ett nytt inlägg.
Fisken är alltid upptagen med att plugga inför prov, hon har seriöst prov varenda vecka!
​Jag å andra sidan borde ha massor av tid, men nej då, jag har haft mycket på gång jag också. Bland annat har jag haft svenska NP som jag är klar med nu. Veckan där på så har jag NP i engelska. V.19 har jag prov i både NO och SO, så ja jag har det inte lätt heller.

Okej nog med skolan nu.
Det jag har haft för mig de senaste veckorna är:
1. Vårutställning - Det var i fredags den 22 april. Då var jag med som elevambassadör och hjälpte till där! :)
2. Öppet hus - Hade vi dagen efter Vårutställningen, den 23 april.
3. VIP-kväll - Var den 25 april. jag höll på att bli sjuk och fick inte missa nationella provet i svenska oavsett vad. :/
4. Mösspåtagning - Eftersom jag är elevambassadör så blev jag erbjuden till att hålla mösspåtagningen och jag tackade ja. Det var också den dagen mina fina klasskompisar överraskade mig med ballonger och konfetti vid mitt skåp. <3
5. Min födelsedag - Yeah, den dagen var den bästa dagen i mitt liv, so far :) Jag fick en jättefin present från Fisken, Pingvinen och Kycklingen. Gissa vad det var?...... Okej det var en PENNY BOARD!!!!! Som jag har önskat mig i freaking 3 år. Löve them!!! :D <3
6. Shoppa (Idag) - Så gick jag ut med min syster till stan och så gick vi till Zara där jag köpte en bomberjacka :D

-Panda

Likes

Comments

Hej!
Nu är det äntligen Fisken som skriver igen. Jag hade tänkt skriva det här inlägget igår men var jätte trött eftersom jag hade kommit tillbaks från ett sjukt roligt möte. Koppla inte ihop möten med något negativt! Jag snackar nämligen om vår förening på Södra Latins Gymnasium, "League of Legends" föreningen. Där alla på skolan (och vissa av mina vänner utanför) samlas och spelar LoL, men eftersom man även vill lära känna medlemmarna IRL och inte bakom datorn så anordnar jag möten där vi bland annat spelar Xbox one, PS4 och igår WiiU!
Innan mötet började så hade jag engelska prov som gick jätte bra (ifall någon undrar) och efter provet gick jag och Elli in till stan för att kolla efter en bomberjacka till Elli. När vi väl gick in i Zara och Elli höll på att pröva olika jackor så blev jag så sugen på en med och precis som ni anar så köpte jag en. Det blev en khaki liknande grön färg, på deras hemsida står färgen som "mossgrön". (Bild från Zara's hemsida)

Efter det träffade jag Sora och vi åkte tillbaks till min skola (där mötet är). När vi kom fram blev jag faktiskt chockad vi var typ 14+ personer exklusive mig och Sora. Det är typ det högsta vi har varit tror jag på ett möte, så det var sjukt kul att så många kunde komma. Så vi slog oss ner och såg att de var mitt i en match och körde Super Smash Bros.4 (rekommenderar alla SSB spel) och man kan köra upp till 8 personer samtidigt på 4:an.
Jag kan typ inte beskriva hur kul det var igår men det var seriöst fett kul! Dock hände det en jätte skum grej, jag började blöda från örat. Det kunde ha varit pga allt skrik (helt klart när man spelar), men näe jag driver det är inte alls pga allt skrik då jag blödde under örat. Men det var så plötsligt och så läskigt, jag märkte inte ens det jag kände bara att det blev blött vid nacken och rörde där och såg att hela min hand blev röd. När Sora sen kollade så såg hon inget sår vilket gjorde det ännu läskigare, men jag mår bra nu så det är okej!!

Likes

Comments

Hej!
Tänkte skriva lite nya inlägg för Fisken har inte tid pga alla prov hon har denna vecka. Det just därför hon har bara pluggat hela lovet.
Å andra sidan så har jag designat, skissat och hållit på med ikonen till bloggen, som faktiskt är klar nu och den är redan uppe! Ifall ni inte har märk det är det ju för att den är så liten - 32x32 pixlar!
Jag håller fortfarande på med bakgrundsbilden och jag kan inte säga när den kommer att bli klar, och den är just nu hemligt stämplad. Eftersom jag också har skoluppgifter att göra så kommer det att ta ett tag innan den kommer ut.

Just nu är det lunch så jag ska gå och ta en god lunch och sen slutar jag om 2,5h.
Jag vill avsluta detta inlägg med att säga; Är det kallt och regnigt och allt verkar surt så ska man fortfarande vara positiv :) (vad säger jag? jag har inte ens sovit hahah)
Ha det bra dag i det kalla vår vädret!

- Panda

Likes

Comments

Halva dagen har gått och jag har inte gjort någonting alls..
Jag som hade planerat igår kväll att vakna tidigt och gå ut och jogga. Men nej då, jag sov igenom det, hahaha. Så nu sitter jag och äter frukost, som jag inte alls brukar äta. Fast det är bra att äta på morgonen men jag är så dåligt på det. Så nu försöker jag att börja äta frukost :)

Dagens att göra lista eller mer som dagens plan. Jag ska börja med att plugga matte sen ska jag fixa lite design skissar för bloggen, en icon och en bakgrund. Det kommer ta tid innan jag blir färdig med de, men expect much!! 
​Om jag orka och inte glömmer det, ska jag ut och gå lite eller så får jag ta och träna lite hemma
Hemma träning för mig är att lära mig dansa till en del av en kpop låt :D
Det bli också vanlig träning som sit-ups och armhävningar!

Ok, nog med att jag babblar,  jag drar och pluggar nu.
Medan ni andra som inte har något för er får njuta of the beautiful 
sunshine outside istället för mig :)
Panda
Likes

Comments

Jag har lovat mig själv att börja träna seriöst igen men har inte gjort det. Mitt mål är att nästa år träna regelbundet och bli fit! Varför inte detta år tänker man, jo för jag är dålig på att hålla träningen om jag inte riktigt kommit in i den, och det är så jävla mycket plugg i skolan så jag tycker att det är onödigt att köpa gymkort om jag bara kan gymma 2 ggr i veckan. Men faktiskt så har jag inte liksom lagt ner träningen helt, jag tränar då och då hemma, speciellt på kvällarna det är ju typ så mycket skönare, eller är det bara jag?! haha :)
Men hursomhelst så fick jag ett träningsset av pappa och därför känner jag mig helt motiverad att börja träna. Jag vet själv att jag bara behöver komma in i det och sen är jag klar. I 9:an tränade jag regelbundet och fick t.o.m vid en tid nästan 4 pack (synliga).
Nu har jag snackat nog och ska nu gå och plugga för att det är 70% av allt jag gör nuförtiden, jag skyller på Södra Latin och naturlinjen och även hur ambitiös jag är.
- Fisken

Dagens musiktips: The Royal Concept - On Our Way

Likes

Comments

Nu är det lov, våren är hår och solen lyser så man borde egentligen gå ut och njuta av det fina vädret.
Själv har jag haft skola, men vi hade bara en halv dag, vilket var skönt då det är sista dagen. Jag och fisken hade planerat att träffa en gammal klasskompis, men... det blev inte som vi hade planerat. Därför sitter vi nu hemma hos Fisken och kör Guitar Hero på Wii, tids fördriv liksom.
Senare hade vi tänkt dra och köpa "nya" Pringles smaken som kommit ut nämligen Tortilla /Sour Cream/. Sen ska vi kolla på film! >.<
- Panda

Likes

Comments