Efter en tids ohälsosam ätande så har jag idag kommit i gång med min gammla diet, därför fixade jag redan på morgonen en mättande och hälsosam frukost som fick bäde mig och min mage att le. Frukosten bestod av en macka gouda ost och havergrunsgröt med en matsked vetekli för att få lite extra mätnad, jag toppade grltwn med banan,äpple och en liten skuta kanel. Vetekli innehåller inte bara kolyhdrater utan den nestår av också proteiner som ger veteklin en mer kompakt och närings tät vara:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var middagen Mnaish (Libanisiska pizzor) med Zaatar och ost. Mnaish kan äts vid frukosten eller också som en förrätt. De kan man köpa men också göra hemma, igår var mina mnaish hemma gjorde , jag använde mig av en sort libaninsisk ost och blandade med vanilig permesanost. De blev supper goda !!

Likes

Comments

Enkel och gott fredags frukost. Det inte alltid jag bli sugen på kokt ägg under sommaren. Men idag när vädret börja bli lite kallare så tänkte jag nu är sommer nästan klar här i malmö och ägg var något jag har saknat att äta under de tidiga morgonerna. Frukosten fick vara så nyttig och mättande som möjligt, därför åt jag rågbröd till äggen samt kvarg blandat med naturellyoughurt och frysta hallon. De blev supper goda och jag blev mätt genast :).

Likes

Comments


Jag ska börja med att lägga upp en bild på den vita blomman som jag tyckte var mycket vacker. Bilden tog jag under min raska promenaden.

Likes

Comments