Status

Jag kunde flytta resten av min semester till nu istället för i början av september.

Gillar

Kommentarer

M
M,
Hur mår du? Tänkte på dina hets tendenser, har du provat att skriva ett matschema åt dig själv som du själv utformat? Eller bilar du mest göra allt r att skjuta upp ätandet till kvällen och så slår hetsen till då?
Fiothiel
Fiothiel,
Det är nog inte så bra mat- eller någotmässigt just nu. När det blir riktigt vajsing matmässigt brukar det ju bero på att det är dåligt i övrigt, samt att det hjälper till att blir dåligt.
Jag fick ta semester, vilket var hemskt skönt. De två dagarna jag var tillbaka på jobbet var.. jobbiga. De första timmarna, sure, resterande var jag bara så trött. Go figure. Men det är svårt att ändra sina matvanor på grund av att jag måste orka tänka på jobbet. Det fungerar inte så. Jag får dåligt samvete över det, men, ja.
Jag har nog ätit hyfsat kontinuerligt över dagarna nu, men alldeles fel och konstigt. Kalorierna kommer in både från här och där, men.. ja. Nej. Det är nog inte så bra. Och det enda jag är i huvudet är att jag måste gå ner i vikt på något vis. Tjoho där. 😊 WoW blir en bra semiescape.

Jag har för några veckor sedan försökt schema upp det jag ska äta, och det har gått okej. Föruom att det typ alltid blir lite mer om kvällen. Men nu är det mest virrigt, med få inslag av typ matkvällar med kompisar. Laga mat, faktiskt äta lite mat, dricka vin, ha det mysigt., Så. Såna kvällar är bra. Oftast. Inte alltid perfekta när sällskapet försvinner. ^^

Ett långt pladder där.
Men jag är nyfiken. Vem är du, mer än ett M som säger kloka saker?
nouw.com/fiothiel
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229