Peas

På något vänster kom jag iväg till jobbet idag. Jag mådde inte alls bra igår kväll. Förutom den allt som pågår i mitt huvud mådde jag alldeles konstigt i kroppen. Som om jag hade feber, fast jag inte hade det. Inget blev bättre av att jag inte hade en fungerande uppkoppling, hela min jag och min lägenhet är beroende av det. Med lite mippel hade jag kommit åt att se serier eller film, eller lyssnat på musik i stereon. Men med hur jag mådde igår kom jag inte för mig att orka bråka med något av det. Kortfattat sög hela dagen igår, men främst kvällen som slutade med en halv påse brödrutor, cream cheese och kaviar. Ingen hit.

Men. Så tog jag mig ändå till jobbet. Första gången mobilalarmet lät snoozade jag det (fast jag trodde att jag stängde av det), så när det tio minuter senare lät igen stängde jag av det på riktigt. Och somnade om. Tio minuter senare väcktes jag av en Selma som skuttade in genom fönstret och ner på min säng, och ville ha mat. Jag kom upp ur sängen, bäddade den, gav Selma mat och stoppade in mig i duschen. Jag vet inte hur länge jag stannar på jobbet, men det är väl på något vis bra att jag är här trots allt. Framför allt när jag mentalt mer eller mindre bestämt att jag skulle bo i sängen idag.

Jag fick en konstig ärtcraving igår, och skulle kunna äta en skål mosade ärtor nu med.

Gillar

Kommentarer

M
M,
Gröna ärtor är riktigt gott! Bara som de är eller som tillbehör till kokt eller sprödbakad fisk med potatismos. det ör mums det! 😊
Fiothiel
Fiothiel,
Tokgott! Åh. Potatismos som man blandar in ärtorna i.. alldeles för gott.
nouw.com/fiothiel
S
S,
En nyfiken fråga.. När du skriver att din katt väcker dig för att den vill ha mat, undrar jag då hur du utfordrar katten? Jag själv har 4 st och har aldrig blivit väckt eller så (jo det har jag, men aldrig av att de har varit törstiga/hungriga) utan katterna har sin matplats med torrfoder som alltid är påfylld. Blev bara nyfiken eftersom din katt "väcker" dig när den är hungrig... Har den inte en matskål?
Fiothiel
Fiothiel,
Självklart har katterna matskålar. Jag fyller dock inte på torrfodret så fort det är tomt, och katten hoppade på mig för att hon ville ha påfyllning. Kanske främst av blötmaten. 😊
nouw.com/fiothiel
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229