​For ikke mange dagene siden lastet jeg ned The Secret på Itunes, har dere sett denne filmen? For en utrolig film, jeg har prøvd å se denne ved flere annledninger tidligere, men aldri blitt noe av det. Og jeg velger å ha ståltro på at jeg ikke har vært hverken mottagelig eller klar for å så den før nå. 

Denne filmen gjør noe med deg på en veldig positiv måte, du må klare å se forbi det amerikaniserte i filmen som etter min mening er der for å få frem et tydelig poeng. Og som fort for den som ikke er klar for å se den kan føles som litt glorifisering, men er du klar så forstår du det virkelige budskap.

Altså loven om tiltrekning, hva tiltrekker vi oss som mennesker? Min store drøm dreiser seg ikke om penger, min store drøm dreier seg om å finne tilbake til meg selv og leve et lykkelig liv og ha en iboende lykke i meg selv. Denne filmen var så utrolig riktig for meg og se nå, for jeg skal finne tilbake til meg selv, jeg skal finne tilbake til min identitet, jeg og min lille familie skal bli lykkelig på alle plan. Og jeg vet nå at når jeg tenker den tanken hver dag og om og om igjen så er det det jeg vil tiltrekke meg.

Jeg kjenner en gryende godfølelse og den skal jeg bygge videre på.

Likes

Comments

​Har du opplevd å komme til et veiskille i livet ditt? Har du opplevd å ta feil vei? Vi alle har vel hatt utfordringer i livet vårt som har gjort at vi kommer til et punkt hvor vi skjønner at ting må gjøres på en annen måte, man må finne en ny vei.

Min historie starter langt tilbake i tid, faktisk lenger tilbake enn hva jeg trodde. Men nå nylig kom jeg til et veiskille hvor jeg skjønte at nå må jeg gjøre et valg, jeg kan ikke forsette slik jeg har det nå. Selv har jeg trodd flere ganger at jeg har vært ved dette veiskille, flere ganger enn jeg tør innrømme. Så hva er det som gjør at jeg nå vet at nå er jeg virkelig der? 

Det er så uforklarelig at det er foreløpig vanskelig for meg å sette ord på det, men jeg kjenner at jeg må skrive, jeg må prøve å skrive dette ut av hodet mitt og ned svart på hvitt.

Jeg har opplevd en del vondt i mitt liv, men har alltid vært sterk, jeg har stått strak i ryggen uansett hvilke utfordringer som har blitt sendt min vei, jeg har alltid hatt en enorm omsorg for mennesker rundt meg, det er viktig for meg at de jeg har rundt meg har det bra. Jeg har alltid vært glad i å hjelpe andre, jeg har aldri forventet å få noe tilbake. Men dessverre finnes det mennesker i denne verden som så altfor godt vet hvordan omsorgen og godheten skal utnyttes. 

Problemet som oppstår hvis man lar seg selv bli utnyttet over flere år uten og selv egentlig legge merke til det er at man en vakker dag plutselig våkner opp og skjønner at omsorgen man så velvillig gir fra seg, at man stiller opp, er der når andre trenger det, låner et øre til å lytte... Når man da våkner og ser at man ikke har gitt denne omsorgen til seg selv på så mange år at man egentlig ikke vet sin egen identitet lenger... Denne omsorgen har i mitt tilfelle et navn som jeg har brukt lang lang lang tid på å ta innover meg...dette navnet er MEDAVHENGIGHET.

​Det har kostet meg mye og svelge det ordet og godta det, for i mine øyne har jeg bare ville hjelpe, ordne og fikse. Når du da virkelig forstår at det ikke fungerer, at du bare er blitt brukt,utnyttet til egen vinning av disse menneskene, ja vet du da, da er du ved veiskillet og jobben du skal gjøre for og finne tilbake til deg selv, finne tilbake til din egen lykke. lære deg og si nei, lære deg og ta tilbake ditt liv. Det er en heftig opplevelse.

Dypt dypt inne meg vet jeg at året 2016, det blir året jeg skal finne tilbake til meg, til MIN lykke, MIN hverdag, MITT liv. Jeg har allerede startet og dette blir min dagbok på veien dit.

Likes

Comments