Header

Okei. Jeg bomma skikkelig da jeg trodde jeg skulle starte en blogg forrige sommer. Det ble akkurat tre innlegg og så var ikke inspirasjonen der lenger!

Jeg tror kanskje (?) jeg er mer motivert nå, og tenkte jeg skulle prøve igjen - må bare finne på noe å blogge om!

Skrives forhåpentligvis snart!Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg begynte på den nyeste sesongen av "orange is the new black" med en gang den kom ut på netflix, men den var liksom ikke like bra som de forrige - trodde jeg.

I går begynte jeg på episode 4, og har egentlig bare sett på det frem til nå. Er så alt for hekta! Helga mi har egentlig bestått av å se på det. Så en film sammen med kjæresten min også, men det er alt. 

Tror det er bra at jeg har noen venninner som drar meg med på trening senere i dag, ellers hadde jeg vel bare blitt sittende her hele dagen.


Har du sett "orange is the new black"?Likes

Comments

Tenkte jeg skulle skrive litt mer om meg selv for dere som ikke kjenner meg, og i dag tenkte jeg å skrive litt om hva jeg jobber med! 

Jeg er utdannet barnevernspedagog og jobber i barnehage. Jeg jobber på liten avdeling, så med barn fra 0-3 år. Jeg elsker jobben min! Det er så gøy å jobbe med små barn, de gir meg utrolig mye i hverdagen. 
Før har jeg jobbet med ungdommer også, og det liker jeg kjempegodt. Siden jeg er barnevernspedagog kan jeg gjøre mye forskjellig - noe jeg liker veldig godt! 

Akkurat nå har vi "sommerbarnehage" på jobb, noe som vil si at vi slår sammen avdelingene og gjør mye forskjellig sammen. I dag var vi på tur i skogen og koste oss - herlig! 

Selv om jeg elsker jobben min gleder jeg meg til en uke ferie neste uke. Vi har gladmat-festivalen her i Stavanger hver sommer, så den gleder jeg meg til. Man kan sjekke ut masse forskjellig mat fra mange forskjellige steder i verden, og i tillegg er det utrolig bra uteliv på kveldene! Så på grunn av at festivalen er neste uke så blir vi hjemme selv om jeg har ferie og bare nyter det og slapper av! 

Håper du også har hatt en fin torsdag! 


Likes

Comments

Endelig (?) har jeg også fått meg blogg! Føler jeg har en del å dele, men vi får se etter hvert. 

Jeg kommer nok til å skrive mest om hva som skjer i livet mitt. Kanskje litt om sminke og hudpleie, litt om musikk og hva jeg er interessert i - og det blir sikkert litt foto også. 

Føler meg inspirert av andre bloggere og youtubere, men samtidig vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive og hvordan jeg skal komme i gang. Lenge siden jeg blogget sist, så tar kanskje litt tid før jeg kommer inn i det igjen.

Legg igjen en kommenar hvis du har lyst til å følge bloggen min videre! 

Likes

Comments