SPA & kompromisser

Nu har jag varit tillbaka på jobbet några dagar. Vilket har varit skönt för både mig & Tommy. Anpassning, kompromisser & ensamtid är något som tar energi ifrån oss båda. Så det är skönt att få lite naturlig distans.

Men idag efter jobbet så passade vi på att njuta lite på SPA. En av de riktigt härliga fördelarna med att jobba på ett SPA-hotell!

Dessutom är det skönt att kunna spendera tid tillsammans någon annanstans än hemma nu när jag jobbar igen. Dessutom känns det väldigt fint att låta mina arbetskollegor få sig en glimt av honom.

De som har frågat, undrat & brytt sig så mycket det senaste året ♥️

Gillar

Kommentarer

Karin
Karin,
Vad härligt för er! Vilken lyx att ha ett spa så nära och jobba på ett, måste vara en lugn atmosfär på ett sånt hotell? Hade nästan kunna döda för en spa dag just nu när ensamheten tryter sig på! Kram 💕
findingsparkle
findingsparkle,
Det är hur fint som helst här! Verkligen att rekommendera! Nackdelen när man jobbar i restaurangen är att man är alldeles för lite i resten av huset & jag är ofta trött efter jobbet så Jag nyttjar spat alldeles för lite 💫 superlyxigt när man väl är där 💫nouw.com/findingsparkle
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229