Guess whos back - back again

Ja mina små smultronplantor, nu ska jag försöka att skriva av mig lite igen.

Gravidmåendet & dess tillhörande krämpor har tagit det bästa utav mig. Jag är trött konstant, har ont i kroppen & hjärnan är bara mos för det mesta.

Men jag är SÅ lycklig. Vår lilla tjej sparkar & slår kullerbyttor ✨

Jag gick ju inte tillbaka till jobbet efter semestern pga av covid så jag har jobbat med projekt renovering barnrum. Tommy har ju jobbat sen ett par veckor tillbaka så jag har tagit lasset hemma.

Jag har slitit med att riva tapet som såg ut som ett lapptäcke på väggen innan (sju stycken lager närmare bestämt).
Plockat bort lister.
Målat fönster.
Sprayat element & målat väggen bakom.
Investerat i en dyr mask så att jag kan slipa 💸
Slipat tak.

Igår hade turen kommit till att slipa listerna. Jag hade ju tänkt att göra det utomhus men det var sånt ruskväder med konstant regn igår så jag fick lösa det inne istället. Det var som ett gummi-skum bakom den längsta listen så jag var tvungen att försöka skära bort det mesta med kniv.

& jag slant såklart.

Rakt in i näven.

Jag virade en handduk hårt runt, slipade färdigt & fick sen lite panik när jag tog av mig handsken. Egentligen var det inget allvarligt men det var liksom lite kött utanför huden så Tommy bad svärmor att komma förbi & titta på det. Som en superhjälte kom hon. Först så tvättades det & de tryckte kärleksfullt ner köttet i klykan igen. Sen tejpade de omsorgsfullt ihop såret.

Så nu vågar jag knappt använda handen, är förvisad till skrivbordstjänst en vecka & är förbjuden att renovera med kniv på obestämd framtid.

Något säger mig att jag kommer att fuska lite men med tanke på att handen bultar som en högtalare på Summerburst om den hamnar nedanför hjärtat längre än 30 sekunder så känns det som att jag nog ändå får vila några (någon) dag!

Puss 🍁


Gillar

Kommentarer