Världens sämsta mamma!

Vardagen
Igår var en riktigt skitdag!

Det börjar med att Leon tassar in till oss vid 6 tiden och när jag ska lyfta upp honom känner jag att han är blöt om byxorna. Om inte vi går upp för att byta på Leon 1 gång/natt är det blött på morgonen. Så stackaren har alltså legat kall i det blöta. Så jag säger till Henke att Leon är genomsur och då får jag som svar

-var inte du uppe och bytte på honom?

Jag: -nej, det var jag inte!

H: -men du var ju inne hos honom?!

Jag: -Ja, för att han grät så jag tröstade honom och då var nästan blöjan torr!

Och visst jag är vaken iaf 5 ggr/natt och ammar och sen lägger tillbaka Hollie i vaggan när jag vaknar av att vi somnat ifrån. Men när man lägger Hollie i vaggan låter hon som en hel djurpark och väcker Leon så man måste vara med och försöka få henne att somna så Leon inte vaknar av hennes ljud. Så jo, jag skulle kunna gå upp och byta Leons blöja men är HELT slut så Henke och jag har delat upp det lite så att han byter på Leon och om det skulle vara något annat så frågar vi varran på natten.

Så det första man behöver göra är att byta i Leons säng och man är smått irriterad på att Henke sover sig i genom ett krig när man själv är vaken och man ska ta han om båda barnen?!? Jag gör det gärna, det är inte det, men förvänta dig inte att jag orkar med att vara 100% aktiv under dagarna. Iaf, jag är mest irriterad över att Leon fått vara våt för det ska han inte behöva vara!!!

Leon är allmänt gnällig och Henke åker till jobbet. Leon vill inte äta frukost utan pillar bara i sig 2 leverpastejskivor och tycker det att det räcker. INGENTING annat passar. Så jag tänker att vi ska hitta på något så gnället inte fortsätter så jag ringer Henkes pappa och frågar om man kan tänka sig att hänga med till skördefesten på Tjolöholms slott och det vill han. Så en gnällig Leon, Hollie och jag åker och hämtar farfar vid 10 och åker mot Tjolöholm.

Väl där är allt bra till att börja med men sen är gnället tillbaka och INGENTING passar heller här. Inte fika, inte gå dit vi ska och inte göra någonting alls. Vi åker hem! Väl hemma får han i sig lite barnmat och farfar är snäll och följer med honom upp och nattar... men han bara bråkar! Ska inte sova!!! Så jag gör en välling och går upp och försöker lägga innan Hollie vaknar men även med mig så är det bara bråk! Jag hade sett fram emot Leons vilstund så jag själv kunde få sova då natten varit katastrof utan sömn och så Leon kunde vakna med ny energi! Jag har aldrig känns mig så jävla uppgiven som människa! Jag har gjort mycket konstiga saker och mått på många olika vis men igår när jag inser att jag inte kommer kunna ladda mina batterier är jag så uppgiven så jag bara gråter. Jag satt i Leon säng och grät och ville hämta en klubba och dänga den i huvudet på mig själv så jag skulle tuppa av och ALDRIG mer vakna! Jag hade inget tålamod, ingen ork eller vilja att ens fortsätta dagen. Sen blir jag så jävla ledsen för att jag känner så! Jag blir ledsen och arg på mig själv! Och då gråter jag ännu mer.

Efter en stund vaknar iaf Hollie och då måste jag ge upp sövandet och gå till henne. Sätter Leon framför Tv:n och ALLT jag sätter på är -"nej!" men ändå ska han kolla på tv och gråter och får utbrott när jag stänger av?!?!

Hans underbara humör fortsätter och jag försöker att vi ska vara kompisar och låter honom vara utan blöja och det första som händer är att han kissar på Hollies babygym. På med blöja. Sen låter jag honom vara med och måla en tv bänk vi köpt till övervåningen och det kunde ju bara sluta i katastrof men jag tänkte att jag låter honom vara med och måla och då blev det lite bättre! Han var lite mer tillmötesgående efter det.. och bjöd in till lite lek och bobby car race. Men att en dag kan vara så olik en annan.

I fredags var han HUR go, glad och redig som helst!

När Henke som kom hem igår vid 18.30 så var det dags för Leon att lägga sig! Utan sömn och utan mat (han åt spagetti och köttfärssås på kvällen) var han inte jätte pigg! Och jag kände att jag ville natta och få ett bra avslut på en helt jävla usel dag för oss båda.

Idag är mitt tålamod inte riktigt påfyllt och jag känner att jag går med irritation! Jag hatar att jag känner det! Jag försöker verkligen tänka lättare och mer positivt men... a, jag vet inte! Det ska bli SÅ skönt att Henke är ledig mån-tis!

Idag pratade vi om att åka till en gammal kompis i Gbg men jag vet inte... Sen kräks Hollie typ hela tiden och bara det är ett projekt i dag... och Leon är lite gnällig även idag så vi får se vart förmiddagen tar vägen!

Nåväl... jag antar att det jag vill ha ur mig är nedskrivet och jag undrar vad det är för fel på mig som känner såhär och är såhär!? Jag måste vara världens sämsta mamma!!

  • 45 visningar

Gillar

Kommentarer