Header

Ett ställe jag velat besöka ett tag nu är Broms Karlaplan, och när Jakob och jag var i Stockholm så passade vi på att gå dit. Jag åt en Lax Sashimi och Jakob åt Gårdskycking, min sashimi var verkligen haven!!! Den bestod av lax, avokado, koriander, mango, gurka och cashew nötter, skulle kunna beskriva det som allt jag ÄLSKAR på en tallrik haha. Jag älskar verkligen sushi men ärligt talat så måste jag alltid ta bort hälften av riset typ. Äter typ endast sushi för att få doppa laxen och avokadon i god soya, riset kan jag lika gärna vara utan, därför passa den här rätten mig perfekt. Jakob var också jätte nöjd med sin kyckling så det lär absolut bli ett besök här igen. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Personligen tycker jag det är sjukt tråkigt att läsa och skriva presentationer, så jag har själv bestämt mig för att inte göra något speciellt överhuvudtaget. Ni får se vad som händer här helt enkelt hehe. Men tänkte börja med 10 snabba frågor.

1. Vad är ditt fullständiga namn?- Fina Elvira Cecilia Andersson.

2. Har du några syskon?- Yesbox en lillebror vid namn Hugo och en lillasyster vid namn Elsa.

3. Ditt bästa köp 2015?- Denna fråga är faktiskt otroligt svår då jag köpte så mycket bra saker under 2015. Men jag skulle väl säga att det var min Goyard väska, min Balenciaga väska, min New York resa för att hälsa på Tilda och min vinterjacka.

4. Dina största utmaningar detta år?- Att gå om 2:an har varit en stor utmaning. 

5. Är du tillsammans med någon?- Yes I'm!! Jakob <3

6.Vilken stad bor du i?- Norrköping.

7. Vem känner dig bäst?- Mamma, Jakob och Tilda skulle jag nog svara på den frågan, berättar allt för dem.

8. Hur lång är du?- 172 cm I think.

9. Är du morgon eller kvällsmänniska?- MORGON alla dagar i veckan, tycker det är så jobbigt att va uppe sent. Klarar verkligen inte att vara uppe senare än 00:00 seriöst alltså haha.

10. Vad spenderar du helst dina pengar på?- K L Ä D E R.


Likes

Comments