​om 6 dagar så bär de av. Mot nya tider och ställen. Jag ska försöka ta in den nya luften och ut med den gamla som börjat mögla i lungorna. Jag har sagt hejdå till mitt jobb nu och ska börja fokusera på min resa! Resa för min kropp men även själ!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​it's hard for me to say I'm jealous of the way you're happy without me..

Tror denna blogg just gick från filosofisk till patetisk ensam ledsen deprimerande blogg.. Jag tänker på alla människor man möter. Man mötet människor, lägger ner massa tid, timmar, dagar, månader, år! På att lära känna dom men så helt plötsligt, poff! Spelar ingen roll om man tänkt hålla kontakt för de gör man aldrig. Allt har ett slut och de slutar aldrig värka men varför kan de inte bara sluta snälla. De är som man håller kvar vid dessa människor utan anledning. Vad spelar de för roll egentligen om man tappar kontakten med folk? De är som jag springer och letar efter något att fylla mitt håll med men ju mer jag gräver och letar destu större blir hålet. Jag måste ta jorden som jag grävt upp och lägga tillbaka så att hålet blir fullt igen.

Likes

Comments

​ibland asså då känner man sig helt dum i huvet! Liksom jag undrar bara va problemet är med känslor? Man kan ha haft en känsla i flera år men så helt plötsligt då den andra gått vidare då ska känslorna säga till och man känner sig bara som skit. Vet inte om de här är en dålig fas bara? Troligen är de ju det men jag är så less nu. Jag vill inte heller prata om hur jag känner för de är den sämsta känslan som jag har som egentligen inte ens är befogad! Jag ska inte känna så här flr de är jag som orsakat de. Hjälp nu låter jag deprimerad! Haha skärpning, smäll bort känslorna och move on with your life!

Likes

Comments

​Kan man tappa en del av sig själv? Isåfall har jag gjort det idag. Du låg där på ett fårskinn ensam. Så fin och mjuk men jag ville inte ha dig. Med åren har jag kommit till att älska dig mer än vad jag någonsin kunnat ana. Du har blivit min bästa vän och mitt allt. Du är en del av mig men idag har jag tappat dig och därmed en del av mig som jag varit stolt över. För den delen av mig visar att jag kan älska så det värker i hjärtat. Jag kan inte lova att vi kommer att ses igen men jag kan lova att jag kommer bära med mig kärleken till dig för alltid till tidens slut.

Min katt va tvungen att lämna oss för ett tag sen men saknaden sitter i. Detta var den text jag skrev dagen  han dog.

Likes

Comments

​Håkan hellström! Mannen, myten ,legenden. De som inte ser Håkans fantastiska texter som är poesi på ren svenska dom förstår inte mycket. Håkan har en låt som heter "Äntligen påväg" och den handlar om just våren. med det språk och stil han beskriver våren på får en att tänka efter hur ens en människa kan hitta på texten. han har en rad i låten där han sjunger att luften smakar som en jordgubbspaj, en solig dag i maj. De orden får en verkligen att förstå hur härlig våren är och man får liksom hela känslan i kroppen av en jordgubbspaj  som är den godaste man någonsin smakat. Om man vill lyssna på fantastiska och helt övernaturligt bra texter till sång så lyssna på poeten Håkan!

Likes

Comments

Idag är det en dag av vår. Inte bara i luften utan även i själen. I höstas så skrev jag en text om hösten och om den melankoliska känsla som kommer med den. Så varsågoda, min första dikt!

Här sitter jag på min träbänk och skriver. Skriver om en känsla, en tanke, en tid. En tid som är till för en tanke på en känsla. En tanke på en tid med känsla. Tystnaden smeker träden lugna, träden tystnar fågeln och solen blundar då känslan vaknar. Denna tanke, tid, känsla kväver mig inifrån samtidigt som jag aldrig kunnat andas så bra som nu. Jag är död samtidigt som jag lever och jag blundar samtidigt som jag ser. Här sitter jag på min träbänk och skriver. Skriver om en känsla, en tanke och en tid. 

Likes

Comments