Oj har inte bloggat på länge!! Har haft väldigt mycket med olika filmuppdrag. För två veckor sedan hade Om jag blundar och anstränger mig riktigt riktigt hårt premiärvisning på bio. Det var surrealistiskt att se filmen på bio, väldigt konstig känsla. Jobbar just nu för fullt med min andra långfilm och får se hur mycket tid jag får över till bloggande.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Hejsan!
Då var "Om jag blundar och anstränger mig riktigt riktigt hårt" färdig filmad. Det känns skönt att filmen skall börja klippas och allt arbete ute på fältet är över. Jag har inte hunnit blogga så mycket som jag önskat då inspelningen tagit tid. Men nu ska jag försöka få ordning på bloggen igen :)

Likes

Comments

​Hejsan!
Har inte bloggat på ett tag. Har haft fullt upp med långfilmsinspelningen vilket tagit oerhört mycket tid och kraft. Dagarna som vi spelade in på var galet hektiska och med pressat tidsschema upptill, dock var det en väldigt rolig inspelning vilket jag tror alla inblandade skriver under på :) Imorgon kan ni lyssna på Radio Halland då vi kommer att bli intervjuade cirkus 07.30 någonting. Ha det bäst!

Likes

Comments

Långhelg! Känns fantastiskt skönt att måndagen är ledigdag. Idag blir det barbecue, vi skall grilla till några goa hamburgare.  Ska väl försöka hinna med ett pass på gymmet också hade jag tänkt.

Likes

Comments

​Idag ska vi kolla en inspelningsplats till filmen. Ska bli riktigt spännande då jag bara sett inspelningsplatsen på håll och inte varit inomhus så att säga. Ikväll ska vi laga en riktigt favoriträtt som vi faktiskt började laga för bara typ ett par veckor sedan. Nu ska jag ut och sola lite :) måste passa på när solen tittar fram.

Likes

Comments

Sommaroutfit Solglasögon: Ray-Ban, T-shirt: ZARA, Jeansshorts: Acne, Skor: Asics

Likes

Comments

​Halloj!
Idag har det varit otroligt varmt! Minst 30 grader och solen har lyst nästan hela dagen (hittills) . Min dag har spenderats genom träning och jobb. Jag började morgonen med löpning, blev drygt en mil för att se ha ett möte i Kungsbacka på förmiddagen. Har även hunnit med en sväng på gymmet. Ikväll blir det pizza! Ska bli så gott!

Likes

Comments

​Idag är torsdag. Min dag har varit okej. Vi skickade in vår tidigare kortfilm Mermale till filmfestivalen i Venedig! Vore fantastiskt att komma dit! Idag har jag även tränat på gymmet samt jobbat. Castingen har fortsatt. Nu ska jag käka middag ,blir kyckling idag! Perfekt när man styrketränat. Dagens pass var ett helkroppspass med övningar i fokus på rygg, bröst, biceps, axlar. Har lite träningsvärk kvar sedan igår men krigar ändå på. I morgon skall jag äntligen hämta ut mitt pass!

Likes

Comments

Halloj!
Idag har jag jobbat och vi har fortsatt med castingen för långfilmen. Jag hoppas ni slängde ett getöga i Varbergs Posten där jag fanns med i en väldigt bra artikel.

Har idag även hunnit träna blev en löprunda vid havet. Tycker strandpromenaden i Varberg är oerhört vacker att springa vid. Skrev även mitt andra modeporträtt som går att läsa under. Dagens middag blev lövbiff med klyft potatis och broccoli.

Likes

Comments

En av modevärldens mest färgstarka profiler är onekligen den Gilbaltra födde sonen John Galliano. John Galliano är onekligen en intressant person, han startar varje dag med att vakna klockan 06.00 för att utöva yoga och sedan ett joggingpass längs floden Seine när hans hem. Han började sin intressanta karriär  på 80-talet. Första showen för John Galliano var Paris Fashion Week 1989. I början på 90-talet hade han ekonomiska problem men kunde hänga kvar i branschen genom lojala vänner inom modeindustrin. En kul anekdot är att supermodellen Kate Moss ställde upp gratis som modell för hans kollektioner när pengarna inte räckte till för John.

På 90-talet kom hans igenkännande igång på allvar. Då han arbetade åt modejättar som Givechy och Dior. Galliano är väldigt mångfacetterad som designer och gör kläder för män, kvinnor och barn. Han blandar färger, siden och sammets. På catwalken är han känd för sina galna kostymer på sina modeller. Som gasmasker, heltäckande rånarluvor, hundar på catwalken och andra helt bisarra kreationer. Googla honom för mer info! Vid sidan av sitt skapande har han ofta varit i hetluften och sagt helt sjuka saker. Hans egen privata stil är också i samma klass som de pampiga rober han skapar. Notera klädvalen på John Galliano i bilderna nedan.

Av Gustav Bengtsson 2016-05-25

Likes

Comments