Jag va ju på väla idag och fick med mig lite saker hem. Lite smått och gått från hem, en oddmolly tröja och ett par slappa byxor från only
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 887 Readers

Likes

Comments

Hej, blev inge så mycket bloggande igår men var i Danmark typ hella dan och hade inget internätt.
Just nu sitter jag hos tandläkaren och ska väll snart gå in. Efter det ska jag och mamma åka en runda till väla för att äta lunch!


  • 898 Readers

Likes

Comments

Hej. Igår på eftermiddagen åkte jag hem till Bella och hennes familj för att typ äta och umgås. Sen åkte jag och Bella till stan där vi träffade Max o Loke och sen åkte vi till Dalhem där vi träffade massor med folk! Riktigt roligt var det! Underbara mänskor!❤️


  • 923 Readers

Likes

Comments

Köpte denna shower gelen från body shop idag. Aså den luktar helt galet gått! Det är i "smaken/lukten" pink grapefruit och själv tycker jag nog det är den som luktar allra godast av alla produkter från body shop.
  • 959 Readers

Likes

Comments

Hej, kom hem från väla för en stund sen. Har varigt där med min kusin. Mysigt! Fick med mig 1 tvål och en bikini så det va ju bra ;)


  • 972 Readers

Likes

Comments

Inan idag testade jag min "peel off mask" från JorgObe. Fick masken i min Glossybox från dena månaden. Har hört talas om den väldigt länge och velat prova den men aldrig tagit tiden till mig att beställa den så det var sjukt bra att jag äntligen fått testa den! Företaget "JoegObe" är ett företag från Danmark och masken är riktigt bra!
Det ända du gör är att applicera den i ansiktet och sen låter den torka på huden. Och när den har torkat/stelnat så är det bara att dra av masken.
Eller bara och bara... Det gör sjukt ont! Men det är väll bra eftersom när man drar av masken så drar man även med porerna. Själv har jag nästan inget problem med det men jag såg lite skillnad så om Jag hade haft mer problem med tillexempel porer hade jag utan tvekan testat dena produkt. Så jag rekommenderar den stekt!

Hiss: porer och anat försvinner

Diss: gör sjukt ont att dra av och man kan bli lite röd flammig i en halvtimme efter man tagit av masken


  • 1033 Readers

Likes

Comments

Hej, kom hem för ett tag sen. Var hemma hemma hos mina kusiner och firade lite jul. Mysigt! Fick även med mig lite julklappar hem så det är ju alltid bra.
Imorgon ska jag och min kusin Sandra åka till väla för lite shopping förmodligtvis.
  • 988 Readers

Likes

Comments

Godmorgon, vaknade för typ 10 minuter sen. Är sjukt tröt men kan inte somna om! Men idag vid 3 ska jag åka och fira jul med mammas släckt. Mysigt.


  • 1003 Readers

Likes

Comments

Haha ja nu har jag fått för mig att blogga igen! Asså när ska jag bestämma mig? Nä men hoppas nu tycker det är kul att jag börjar blogga igen :)


  • 1068 Readers

Likes

Comments