Tips för alla som har svårt att välja bland vinterns kläder jackan är bara perfekt och byxorna är inte dumma dom heller. Hoppas ni gilla inlägget ge gärna en kommentar/gilla eller följ mig.I.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
Jag och min älskling Vigdor


 

jag såg en HAJ!!!!!!!

den där snabeln konkurrerar allt med Vigdors lilla pytonorm.
längtar att åka tillbaks till jul.Love you all followers.I.

Likes

Comments


Jag och Lollo stack ut och käka pommes på plattan, så jävla gott! Aka nog dra och gymma sen med Frida Lollo är för lat. blir gött att få lite träningsvärk. challenge för alla som läser käka nått gött med en god vän dan du läser detta kommentera gärna vad ni har käkat. love you guys always be who you are seeya soon.I.

Likes

Comments


eftersom jag precis har börjat med att blogga, för att ni ska lära känna mig bättre startar jag en frågestund. Fråga vad ni vill jag ska försöka svara på allt. Frågestunden håller på i 2 veckor från idag då jag släpper ett inlägg med svaren, fråga på.

Likes

Comments


PW med min babe lollo bränner fläsket du vet.💓😘 .I.

Likes

Comments

 dagens outfit perfekt för fest och att bara gå på stan. love you my followers seeya soon 💓😘.I.

Likes

Comments

Kul att träffas tror vi kommer ha det riktigt kul ihop. Jag älskar Vigdor love of my life. Jag är en snäll och sprallig tjej som älskar att festa och va med kompisar. Jag kommer lägga upp saker om mitt mycket spännande liv och mode och tränings tips. Seeya babes! 💓😘 

Likes

Comments