nu är det många kväll, denna dag har varit sjukt seg.. jag trodde att det skulle bli kul att ha praktik, jag såg så sjukt mycket fram emot det. men jag vet inte alls varför det inte blev lika roligt som jag velat, kanske är det för att jag är så inställd på att jag kommer att få byta klass till hösten eller så kanske detta inte är riktigt min grej. men i vilket fall som helst så kommer jag att få fortsätta med min praktik i 5 veckor fram över och se hur det fungerar. dagen har annas varit helt okej, vaknade vid 8 för jag började inte förens vid klocka 10 och pappa körde mig dit för att han va hemma. i morgon börjar jag vid l 7 och ska jobba till 15. efter det ska jag till Växjö med mamma för vi ska kolla på kungarad, det är informations kväll där inför gymnasie val.

min helg har varit bra, skrev i mitt förra inlägg att jag skulle till en kille. och vi hade det enbart mysigt. vi kollade lite på film och mös. sedan på söndagen så va jag hos Matilda lite och vi kollade på en film och åt en massa godis och chips, vilket va perfekt, tror att vi båda behövde dämpa söndagsångesten!

hoppas ni har det bra så hörs vi. xoxo filli

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon, hoppas att ni har sovit gott. i gpr kväll så pratade jag med min amanda och vi pratade i drygt en timme.

Idag så kollar jag på lite gamla avsnitt av PLL, har skrivit lite på en svenska inlämning. jag och matilda ska försöka göra klart den idag tror jag. Sedan vid tre tiden ska jag till stan och träffa min prins.. vi ska nog mysa lite och bara ha det trevligt osv. får se hur länge jag stannar där.. blir nog iallafall tills i kväll.

hoppas ni får en bra dag si ses vi nästa gång. xoxo filli

Likes

Comments

Hej, detta är en ny blogg för mig och ett nytt blogg nätverk. Innan bloggade jag på blogg.se men jag kände att jag ville börja om och jag har hört så mycket om denna sidan så jag tänkte att jag borde prova. Än så länge gillar jag den!

Jag har ju Skrivit i min bio att jag går på vård och omsorg just nu men kommer senare att gå på hotell och turism, det är för att vård och omsorgs linjen är för tuff för mig, jag klarar helt enkelt inte av den, ärligt talat gillar jag att ja ska sluta för det kommer att bli så mycket lättare för mig på hotell och turism. Det kanske inte är någonting som ligger mig varmt om hjärtat men jag gillar det enda. Och jag kommer att få ett jobb jag gillar iallafall
💜 xoxo Filli

Likes

Comments