Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er! Står nu och väntar på bussen och det är sjukt kallt så jag hoppas den kommer snart. Har iallafall idrott som första lektion och sen stylist. Slutar runt 3 så då kommer mamma och hämtar mig och vi ska en snabbis till väla. Sen blir det bara en lugn dag hemma och njuta av att det äntligen är lov!

Likes

Comments

2 bilder från igår då solen sken. Kändes verkligen som vår igår och det var så härligt! Tyvärr var det ju inte lika fint väder idag så jag frös lite i min skin jacka! Haha men det var tur att outfiten var snygg!

Likes

Comments

Bilder från den sjuuukt goda maten från Köpenhamnskajen 1 där vi åt igår!

Hej på er! Hoppas allt är bra! Ska snart gå till min tredje lektion för idag och även sista här på skolan. Vi ska nämligen besöka ett typ en salong som håller på med hud efter lunch. Vi tänkte även äta lunch i stan så vi får se vad det blir för nått!

Likes

Comments

Här är bilderna från dagens outfit, en enkel och bekväm outfit. Helt perfekt när man har korta dagar i skolan!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag blir en kort dag i skolan då vi slutar efter lunch vilket är riktigt skönt! Ska sen ner till stan för att äta lunch med pappa på tivoli. Ska sen hem och försöka städa mitt rum då det är lite kaos just nu. Kommer förhoppningsvis komma upp outfit bilder idag också!

Likes

Comments

Hittade en bild från föra sommaren på Mig och älsklingen och det passade ju perfekt nu på alla hjärtans dag! Är så glad att jag har han i mitt liv och älskar han så! Tänkte nu lägga mig och kolla lite serie och sen förmodligen snart sova då jag är så sjukt tröt! Men hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

God morgon på er och glad alla hjärtans dag! Vaknade vid 8 idag och halv 9 så var jag och älsklingen i bilen påväg till stan för att äta frukost på grandhotel. Det var jätte mysigt och gått så det är så vi firade alla hjärtans dag eftersom älsklingen inte kan ses ikväll! Det fina paketet från bodyshop låg där nere i morse som jag fick av mina föräldrar så fin!

Likes

Comments

Hej på er! Dagen har varigt väldigt bra! Hade en bra dag i skolan då vi sminkade eller från elinebergsskolan då vi ska vara med och fixa dom inför deras typ teater. Efter skolan åkte jag och Maja ner till stan där vi tog en mysig fika och sen gick vi runder lite. Älsklingen hämtade mig sen i stan och sen åkte vi hem och just nu sitter vi och kollar tv. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Min fina nesecsär som jag fick av bästa Maja och Ida i födelsedagspresent, så himla fin!

Godmorgon på er! Sitter just nu på min andra lektion för dagen och ska snart ha en redovisning, blir typ att improvisera men det blir säker bra! Efter skolan har jag lite saker att fixa så jag ska åka ner till stan och få det fixat! Har jag tur så slutar älsklingen jobba då också så jag kan åka med han hem! Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments