Tänään menin Willemillä ja tämä oli vika tunti ennen huomisia kisoja. Menen vain hakemaan kokemusta kun on meidän ekat yhteiset kisat, ja luokkana mennään He C.

Alussa mentiin käynnissä uran sisäpuolelle ja tehtiin täyskaartoja ja myöhemmin myös ravissa keventäen. Sitten otettiin vielä pysähdyksiä pitkille sivuille harjoitusravista ja ne onnistui ihan hyvin, mutta sain noottia että pitäisi tukea vielä paremmin ulkoohjalla.

Sitten otettiin välikäynnit ja vaihdettiin suuntaa. Sitten alettiin tekemään pohkeenväistöjä käynnissä. Willem on aika vino ja varsinkin oikea kierros oli hankala mutta parani loppua kohden. Mentiin myös vähän harjoitusravia.

Sitten otettiin laukka aina väistöjen jälkeen ja olen aika tyytyväinen laukasta raviin siirtymisiin. Sitten jatkettiin laukkaamista uralla ja ympyröillä molempiin suuntiin.

Loppuraveja mentiin myös uralla ja ympyröillä. Tunnin aikana Willem oli aika kova suustaan ja pohkeen takana joka on täysin mun vika kun ratsastin liikaa kädellä jo tunnin alussa. Tunnin jälkeen ope tuli myös sanomaan että välitän liikaa missä muodossa se on ja että pitäisi ratsastaa sen paremmin pohkeen eteen niin se tulisi sitten perääantoon. Ihan OK fiilis jäi tunnista.

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments