Header

Sitter på tåget påväg till skolan, har egentligen inte så mycket och säga men tänkte testa en ny sak idag som jag tänkte lägga upp på bloggen sen. Tänker inte avslöja, ingen big deal. Har bara sett de på en del bloggar. Nu får se sen :)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det en riktigt skön dag ändå! Bara det att jag kom på när jag satt på tvären på väg hem att jag hade glömt mina nycklar så var tvungen att vända, men det var tur de för att hela mitt skåp var öppet. Förstår inte jag glömmer alltid nått och det har alltid med skåpet och göra så det ger mig antagligen otur. Fick sällskap hem ändå så det gjorde inget. 

Just nu sitter jag bara i väntan på PH, är så sjukt trött så att jag tror jag kommer somna när som helst.

 

Likes

Comments

Första skoldagen för mig imorgon kommer det att bli. Ska bli sjukt jobbigt att gå upp när man har vart hemma i två veckor ifrån praktiken. Ska ändå bli skönt att komma tillbaka till rutiner eftersom jag inte har gjort så mycket mer än att bara degat hela dagarna. Hörde att det ska regna hela dagen imorgon också så det förstör en hel del, blir så trött när det är grått väder. 

Just nu gör jag inte så mycket mer än att bara vara i sängen, kolla runt lite, lyssna på musik och ta det lugnt. Nyduschad är man också. Men börjar bli rätt trött så snart är det sängdags för mig även fast klockan bara är tio. Men de är nog lika bra ändå så jag får sova de timmar man behöver iallafall :)

Likes

Comments

Har smakat Coca coola life nu. Kan säga att jag inte faller för den direkt, tyckte inte den var god överhuvudtaget. Smaka precis som de andra, light och zero fast inte ens godare än dom heller. Både sötningsmedel och socker i och jag fattar inte varför de ska göra saken bättre. Nej, nu ska jag bara köpa vanlig coola. Jag rekommenderar inte den här alls.


Likes

Comments

Någon som har vart i Lysekil? Kan säga att det är min favorit stad på en gång! Den är så liten och full med glada människor, båtar, klippor och hav. Jag brukar åka dit med min bästavän ifrån Göteborg på somrarna. Har så mycket minnen där ifrån. Nått jag ska göra är att köpa sommarstuga där eller en båt så att jag kan åka dit. 

Saknar det så mycket, man hade verkligen aldrig tråkigt.. Gå värsta vandringen på berg och se fina utsikter, fiska krabbor, slänga sig ut i havet bland brännmaneter, golfa, kolla på uppträdanden, det finns så mycket! Här är lite bilder ifrån åren!

Likes

Comments

Hahaha, jag skrattar fortfarande! Igår när jag var inne och kollade olika bloggar så såg jag att en hade lagt upp en video ifrån danska Big Brother! Jag kollar inte på det, speciellt inte de danska men det var ett litet klipp och hon skrev att hon skrattade jätte mycket åt det så det var klart att jag kolla! :)

Deltagarna ska alltså sitta helt stilla varje gång kaninen kliver in i studion bara det att det första den gör är att ramla! Haha, skit rolig :) Kolla!


Likes

Comments

Har precis vart och ätit lunch med Denice, riktigt gott var det eftersom vi åt subway.


Likes

Comments


Better Blogging Nouw