​Jag är 15 år och slutar snart nian. På de flesta skolorna och även min har vi en bal i nian efter skolavslutningen. Jag har en balklänning som jag har beställt från nelly som jag är jättenöjd med. Beställde den  i storlek 34 eftersom jag är ganska kort. När jag fick hem den var jag jättetaggad men den passade inte :( Jag bytte den då till en storlek större och den passade perfekt. Klänningen hittar ni HÄR. Jag har dock inte hittat skor till… Jag funderar på antingen skor i beige eller i silver. Vad tycker ni? Kommentera gärna!

Kram, Matilda

Likes

Comments

Hej! Jag tycker att det är jättelikt med klänningar och framförallt när man har dem till vardags, t.ex. skolan. Jag hade tänkt att visa er mina två favoriter i olika färger.

Dessa är fina men ändå lite mer "festliga" än vissa andra då de har en jättefin snörpning i ryggen, skulle anslut tänka mig att ha en sådan hängandes i min garderob ;)

1 - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/klänningar/vila-479/viran-detail-dress-17633-29/

2- http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/klänningar/vila-479/viran-detail-dress-17633-76/

3- http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/klänningar/vila-479/viran-detail-dress-17633-14/

(Denna finns även i rosa med tog inte med den på bild)

Tycker dessa är väldigt fina och simpla

4 - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/klänningar/nly-trend-917/off-duty-dress-918617-1126/

5 - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/klänningar/nly-trend-917/off-duty-dress-918617-14/v

6 - http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/klänningar/nly-trend-917/off-duty-dress-918617-12/

Likes

Comments

Min dag har inte varit särskilt rolig, en ganska vanlig dag helt enkelt. Jag började skolan 8:20 men hade då SO nationella (geografi) istället för vanliga lektioner. Slutade vid 15:45 och efter det gick jag hem och satte mig framför tv:en för en stund. Mamma kom hem och vi åt middag och sedan var det dags för fys som bland annat bestod av väldigt många armhävningar på olika sätt samt 4 min planka. Nu är jag hemma och ska gå in i duschen för att sedan ta det lugnt.

Kram!!

Likes

Comments

Min dag idag har varit bra. Gick upp kl 6 för att hinna till sjukgymnasten innan jag började skolan så jag var där vid 7:20. Efter det åkte jag till skolan och slutade vid 16:00, en lång dag med andra ord. Efter det tog jag pendeln in till Göteborg central där jag mötte upp min kompis Lina. Vi gick först runt lite och efter ett tag sate vi oss på espresso house för att titta på lite geografi inför ett nationella prov vi ska ha imorgon. Jag drack en mocka latte vilket var supergott, rekomenderar! När jag kom hem satte jag mig vid datorn och tittade lite på youtube och nu ligger jag i sängen för att titta lite till. Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi imorgon!

Kram

Likes

Comments