Idag har jag arbetat med temat drömmar igen och jag har kommit igång. Idén med detta är att jag ska ha himmel och helvete. Sen ska jag ha gudar som kommer uppifrån och djävulen och demoner underifrån. Sedan i mitten är det gubbar som rånar en bank som är röda och en vit gubbe som ska antyda på att han har blivit meddragen dit och vill egentligen inte det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag så hat jag arbetat med temat drömmar. Jag har tänkt på olika idéer om detta och kom på att jag vill Photoshopa om himmel och helevetet.

Likes

Comments

Idén till min bildmappen var min egen motorcykel. Tanken till detta var att rita av den. Jag valde ju detta pågrund av att jag tycker väldigt mycket om den.
Jag har placerat min motorcykel lite åt höger på pappret för att det inte ska vara helt symmetriskt. Jag satte mitt namn i bilden där Yamaha märket egentligen ska sitta. Jag skrev mitt namn i samma typsnitt som Yamaha märket. Jag använde mig av blyerts för att man lättare ska kunna se formerna på motorcykeln. Jag använde mig av bara blyerts för att jag tyckte det passade till detta moment
Min tanke med detta projekt var att rita av min motorcykel men eftersom den har väldigt mycket detaljer så skrev jag ut en bild med bara konturerna och sedan använde jag ett ljusbord och ritade ut formen på motorcykeln. Sedan så tog jag upp min ipad och tittade på bilder på motorcykeln och ritade dit konturerna och detaljer. Lektionen efter så tog jag fram mitt papper igen och började skugga. Jag blev väldigt nöjd med resultatet.

Likes

Comments