MIN SMINKRUTIN

INLÄGGET INNEHÅLLER BETALLÄNKAR OCH REKLAM FÖR LYKO.SE / H&M

BEFORE VS. AFTER

Min zebra tunika/klänning (det är egentligen en strandklänning men den är så skön så jag sov i den inatt haha) hittar ni HÄR (betallänk) Kostar endast 99:- vilket är helt sjukt billigt.

Nu kommer ett väldigt efterfrågat inlägg, nämligen min sminkrutin. Jag vill typ egentligen inte publicera detta inlägg då jag tycker att alla bilderna jag tog inte blev så bra plus att jag egentligen inte visar hur jag gör... Jag skyller på att jag är ensam hemma och inte har någon som kan hjälpa mig. Jag tänker kanske att jag kan göra en instastory eller liknande när jag faktiskt sminkar mig så ni kan se hur jag gör. Hade ni velat det?

STEG 1: ÅTERFUKTA

Krämen jag använder: HÄR (klick!)
Oljan jag använder: HÄR (klick!)
Aldrig smink utan fukt! Rule number one. Jag kombinerar en vanlig kräm med en olja då jag har torr hy och just denna kombon ger sååån fin lyster.

STEG 2: FOUNDATION

Den foundation jag använder: HÄR (klick!)
Foundationborsten: HÄR (klick!)
Jag använder inte foundation varjedag, men denna som jag använder är verkligen så himla bra. Den tar slut, jag köper ny. Den tar slut, jag köper en ny igen osv osv... Tips tips.

STEG 3: CONCEALER

Den jag använder hittar ni HÄR (klick!)

STEG 4: PUDER

Direktlänk till det pudret jag använder hittar ni HÄR (klick!)
Bara för att försäkra att min bas stannar på plats. Detta puder har också hängt med mig ett tag, tycker det funkar väldigt bra!

STEG 5: BROOOOONZE

Pudret jag använder för endast ansiktet (höger bild) hittar ni HÄR (klick!)
Pudret jag använder för hela ansiktet+halsen (vänster bild) hittar ni HÄR (klick!)

STEG 6: ROUGE

Rougen hittar ni HÄR (klick!)
Jag äääälskar rouge. Jag tycker det avslutar hela basen liksom. Just denna passar mig perfekt då det skimrar lite så jag använder den som highligt också. 2 i 1 det gillar vi.

STEG 7: EYEBROWS

Den översta bilden är före och den bilden under är efter. Det enda jag gör är att använda ett browgel och borstar upp stråna för att ändra formen lite. Jag använder DETTA gelet från Lumene.

STEG 8: "EYELINER"

Det näst sista jag gör är typ mitt hemliga vapen. Detta steg förändrar HELA looken enligt mig. Jag tar en mörkbrun ögonskugga (just denna ögonskuggspaletten är från Too faced) på en snedskuren eyelinerborste och gör som en eyeliner med vinge fast det egentligen inte är en eyeliner. Detta gör så att ögonen får ett större utseende enligt mig samtidigt som att det blir en mer naturlig look när man inte använder riktig eyeliner.

STEG 9: BÖJ OCH MASCARA

Mascaran jag använder är från Maybelline och den hittar ni HÄR (klick!)
Ögonfrasböjaren jag använder är den bäääästa på denna jord och den hittar ni HÄR (klick!)

ET VOILÀ

Och såhär sminkar jag mig till vardags pretty much every day. Som sagt, väldigt svårt att visa EXAKT hur jag sminkar mig, men nu har ni i alla fall alla mina favoritprodukter samlade. Tack för att ni läste!

Pussar Filippa 

  • Skönhet
  • 17 876 visningar

Gillar

Kommentarer

Kristina
Kristina,
Hei! Lurer på hvilke glass du har i dine chimi 004 coco? Mirror eller black 😊
malinkirstine
malinkirstine,
Wow vad fin du är!!!!! Galet!!! Kramnouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229