En dag mitt i livet

Började dagen klockan sex med en f*cking löptur? En halvmil? Vem f*n är som jag? Nä men planen var egentligen att gymma som jag brukar men gymmet öppnar inte förens halv sju och då blir jag alltid sen till jobbet hur mycket jag än skyndar mig, så jag testade att springa en halvtimma klockan sex istället och det funkade hur bra som helst. Hade varit lika duktig som i förrgår och lagt fram kläder, packat väskan och förberett allt som kunde förberedas så jag behövde inte stressa ett endaste dugg. Snarare tvärt om. Hann med en lugn frulle hemma till och med vilket annars inte har hänt since typ förra året haha.

Sneak-peak på dagens outfit: En skjorta från H&M och faux läderbrallor från Gina. Kändes helrätt att köra på läderbrallan idag då jag verkligen inte kunde vänta längre med höstkläderna hehe. // Selfie på jobbet. Håller på att få århundradets munsår på underläppen :(

Frukost // Middag
Jag gillade min frukost så mycket idag så jag gjorde exakt samma till middag fast en aning ~lyxigare~ med mer grönsaker och fetaost på. Mmmmmm. Det är alltså i grund och botten äggröra med grönkål i, fråga mig inte hur det kan vara så gott men det är det verkligen.

Innan middagen städade jag och Felix hela lägenheten samt packade upp resväskorna och NU blir det läggdags för min del. Jag känner på mig att jag har något virus på gång i kroppen. Har känt mig hängig sen jag kom hem från Mallis, jag har fått förkylningsblåsor i munnen (yuuuum), fryser och allt är bara bläh. Hoppas jag känner mig bättre imorgon när jag vaknar.

Pussar Filippa 

  • Vardag
  • 13 662 visningar

Gillar

Kommentarer

Kristina
Kristina,
Hvor er brillene dine fra? 😃
-
-,
Vart är glasögonen ifrån? 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229