BACK IN BIZZZZZ

Innehåller affiliate-länkar

Hej gummor och gubbar! Nu är jag tillbaka från min semester och nu är väll också sommaren officiellt över för min del.
Vi tog 06:55 flighten från Mallis igår vilket var så himla skönt då vi var hemma i lägenheten redan klockan halv elva på förmiddagen. Direkt när vi kom hem så åt jag och Felix spaghetti och köttfärssås till lunch (THANK GOD att jag var så flitig och lagade köttfärssåsen och frös ner den innan jag åkte, största life-hacket) för att sen efter lunchen ta årets bästa nap. Nu snackar vi inte om någon slags power-nap utan det var en nap på tre timmar haha, men åh vad skönt det var.

Mina mjukisshorts kan ni hitta HÄR (klick!). Så prisvärda, sköna och användbara.

Så sjukt att mina snittblommor som jag köpte för exakt en månad sedan FORTFARANDE LEVER? Haha alltså detta kanske är ointressant för 99% av mina läsare men om ni är lika dåliga på att hålla blommor vid liv som jag är så kan jag varmt rekommendera denna typen. Tror den heter brudslöja och dessa fina färgglada köpte jag på Bunches i Göteborg.

Kappa: HÄR (klick!) Alltså ni fattar inte hur nöjd jag är med denna. Tycker den är så fin, gick upp två storlekar i den för att få den lite over-sized. Hittade den dessutom på 70% rea för 299:- KAAAAAP-ALERT
Mysbrallor från Calvin Klein. Flip-Flops:HÄR (klick!)

Hallå hiss eller diss på min godissmak? Viktig fråga som jag måste få svar på.

Efter det så började jag känna peppet till att komma tillbaka till rutiner igen. Jag knallade ner till 4-gott, köpte en enorm påse fylld med mitt favoritgodis, kom hem och gjorde matlådor, preppade min frukost, städade, la fram morgondagens outfit och packade träningsväskan. Allt för att min måndag skulle börja så smidigt som möjligt, vanligtvis så brukar jag tycka det är extremt tufft och ångestfyllt att komma tillbaka till jobbet efter semestern, men eftersom jag hade förberett mig såpass väl så att jag bara kunde hoppa in i mina kläder, packa ner frukost och lunch, ta träningsväskan och gå så hann jag inte stressa upp mig något över det.

BTW, skulle ni vilja ha inlägg från Mallis/Ibiza i veckan? Har maaaassor att visa.

Pussar Filippa 

  • Vardag
  • 6 660 visningar

Gillar

Kommentarer

My
My,
Jaa visa massa från Mallis <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229