6 saker att älska med hösten

Innehåller affiliate-länkar

KRISPIG LUFT

När jag landade på Landvetter förra söndagen och tog mitt första steg utanför flygplatsen kände jag bara fyf*****n vad Sveriges luft är trevlig??? Och nu blir den ju bara trevligare och trevligare för varje dag som går. Det är ju alltid lite vemodigt att känna att hösten "hänger i luften" men i år tycker jag det bara är härligt. Håller ni med?

RUTINER

I can't stress this enough. Semester är LIVET men det är typ minst lika nice att komma hem och bara ta tag i sig själv igen. Rutiner för mig är att börja jobba, gå upp tidigt och inte lägga sig för sent, träna, laga hemmalagad & nyttig mat, blogga osv. Älskar det! Vi får se hur inspirerad jag är om någon månad eller två men en av mina favoritsaker med hösten är i alla fall att komma tillbaka i mina rutiner.

BACK @ IT!!! Skulle ni vilja ha något träningsinlägg i framtiden?

Storhandla är typ det bästa jag vet? Bara ta aaaallt man tycker om och STACKA kylen och frysen. <3

MYSET

Mysiga tröjor, filtar, tända ljus, brasor, kolla på film med täcket i soffan, sena kvällar med rödvin, hemmalagade grytor, serier, REGN.

1 here // 2 here // 3 here // 4 here

Måste tipsa om att ASOS har väldigt mycket fina myskläder! Mina fyra favoriter hittar ni ovan (adlinks)

NYSTART

Rensa garderoben, sätt upp nya mål för dig själv, börja göra något du aldrig gjort innan, dejta och träffa nya människor. Du kanske ska börja i skolan igen, börja jobba eller kanske flyttar till en helt ny stad?

Min största bedrift hittills denna sensommaren måste ju vara att jag skapat ett bloppiskonto på Instagram. Jag la ner hela min helg på att rensa ut min garderob, fota, lägga ut, sälja och nu också skicka alla saker jag fick sålt. Sjukt tidskrävande men så givande på många sätt! Dels tjänar jag ju pengar och får en nystart i min garderob, samtidigt som mina följare har chansen att fynda fina kläder till väldigt bra priser. WIN-WIN! Ni kan följa mitt bloppiskonto @filippz.

ALLA ÄR HEMMA IGEN

En stooooor nakdel med sommaren måste ju vara att alla i sitt umgänge har olika semesterdagar, alla reser bort på olika datum, när du är ledig så jobbar någon annan osv osv. Man hamnar helt enkelt i osynk med varandra. På hösten är det med andra ord så mycket lättare att vara spontan och slippa ta fram kalandern om man vill hitta på något med någon.

MODET

Hello heeeeeeeeeeeeeey stora mysiga tröjor, läderbrallor, snygga boots och kappor. Hösten är min absoluta favoritsäsong när det kommer till kläder. Jag fryser ca hela tiden så jag hade kunnat gå runt i höstkläder hela sommaren egentligen, men nu är det äntligen socialt accepterat att dra på sig lite mer kläder haha!

1 här / 2 här / 3 här

Pussar Filippa 

  • 14 003 visningar

Gillar

Kommentarer

Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Ja! Älskar hösten!!nouw.com/fredrikapersson
Annasaraastrea
Annasaraastrea,
Håller så med, finns så mycket underbart med hösten!<3<3nouw.com/annasaraastrea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229