Uppgiven?

Nedräkningen till att vi åker till Köpenhamn har både jag & Anna stenkoll på. Arton dagar kvar, är så taggad! Har redan planerat & skrivit ner en del saker jag tänkt titta på under våra shoppingsprees & Anna bestämde nästan redan när vi bokade vart vi kan äta & fika & strosa, ja allt vad resan nu innefattar. Ska bli så sjukt kul att göra något ovanligt för en gångs skull, inte varje helg man åker till Köpenhamn liksom, inte om man heter Filippa Gillerberg i alla fall.

Söndags var en så underbart bra dag. Lagom trött på morgonen innan jobb, Anna blev kvar även över natten & jobbade tillsammans med mig i söndags trots att det inte var planen från början. Men mysigt. Det vart så sjukt varmt, närmare tjugo grader i solen- helt sinnessjukt verkligen. Kontrasten är dessutom enorm från senast vi jobbade, då var det närmare -10 & isigt, så ja en omställning definitivt, men härligt.

Åkte direkt till nästa stall för att komma iväg en sväng på uteritt tillsammans med en tjej & hennes häst. Jag varnade för att vi eventuellt inte skulle komma så långt i & med Boston & hans påhitt under uteritter- tvärvänder & vägrar sammarbeta. Louise berättade för mig att Dubai gör likadant & att ibland är det backen som är ända utvägen för att kunna fortsätta framåt. Men ganska låga förväntningar (från min sida) gav vi oss iväg, med destination stranden. Vi hade säkert kunnat komma dit också, men vi valde att ta en kortare runda efter att Dubai trilsknat & blivit så genomsvettig att han löddrade i rumpan, under schabraket & på halsen. Såg helt sjukt ut verkligen, & där satt jag på hästen (nästan) bredvid & bara skrattade. Boston betedde sig nästan exemplariskt, okej det kanske är en överdrift. Men han verkade sjukt taggad & bägge hästarna trippade & taktade för fullt, lite på tårna men Boston var SÅ nyfiken på ALLT & verkade ändå tycka läget var okej. Så stolt över honom, han tvärvände bara en & en halv gång (ja en halv gång, det går) & bockade en. Men då han gjorde detta var på grund av att Dubai också vägrade, vilket jag förstår påverkar Boston. Sen kom vi iväg framåt igen, Boston med huvudet åt rätt håll & Dubai backandes. Måste ha vart väldigt underhållande för de som såg oss, vi såg inte kloka ut. Efter inte alltför lång tid slappnade Boston av, riktigt spännande ridpass minst sagt.

Skolan präglar mitt psykiska mående som vanligt, trött på skiten men försöker samtidigt se det positiva. & då menar jag självklart att det snart är sommarlov & att därefter bara är ett skolår kvar till frihet. Fram tills dess får jag helt enkelt bara hålla ut & prestera så gott det går, se en mening med det hela & bara kämpa. Frustrerande & deppigt beteende? Well you got me.

Inte bloggat på tre dagar, känns förjävligt. Inga bortförklaringar här inte, bara ett faktum att jag inte pallat. Haft så mycket i huvudet att jag inte ens kunnat sortera tankarna & få ner något i skrift. Är fortfarande grötig i huvudet & har konstant huvudvärk- har haft det sen igår morse då jag anlände till skolan. Morgongymmade igår vilket var välbehövligt & skönt, har sjukt ont i rumpan idag pga träning är- saknat, trots att jag tränade senast i förra veckan. Men gymmet är det enda som går framåt just nu, det enda jag känner att jag kan styra över själv & kunna åstadkomma utan att behöva sammanställa med min omgivning. Okej fine, lite rörigt är det väl mellan mig & Anna angående planering, för min personliga planering går käpprätta åt helvete pga av andra saker & tider blir förvirrande när jag försöker få ihop det själv. Men i slutändan kommer vi ”alltid” iväg & på gymmet går det bra & jag vet precis vad som ska göras, men allt annat är som en enda röra. Men mer om det i ett annat inlägg.

Mycket planerat & uppbokat men mest snack utan verkstad. But what can I do? Skolarbetet kan jag åtminstone styra över litegrann & det är bara att göra. Allt annat får jag bara sätta på paus & ta upp senare. Ni förstår nog inte all ständig röra, & jag kanske inte gör det så mycket klarare i mitt sätt att uttrycka mig. Detta är väl också en anledning till dessa tre dagar av tystnad. Får inte fram ord, bara tomhet. Trött & utmattad, arg & ledsen. Men ja, allt är rörigt & det går inte att göra så mycket åt i stunden. Någon dag här framöver ska jag försöka förklara, så ni inte blir så förvirrade (& jag vill få lite klarhet). Puss & kram skumbanan.

Gårdagens fika med en bättre vän & Bostons fina ojämna man samt stora Dubai påväg från stallet aka Bostons trygga punkt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229