Stress inför resan

Nu har jag sagt hejdå till min häst inför nästkommande vecka, kommer inte få se honom förrän nästa måndag.. tufft, har så svårt att slita mig. Spenderade timmar i stallet idag, pysslade- tvättade rent honom, klippte håret vid kronranden, klippte svans & man. Hovolja & nytvättade nattlindor på, försökte försiktigt få bort smutsen på näsbenet med en fuktad svamp. Bara myste & njöt av en ren & vit fin häst som jag är så lycklig över att kunna kalla för min.

Middag done, packning done. Nu kvarstår endast att fixa mackor att ha med under bilresan, både till frukost, lunch & mellanmål därimellan. Ja mat som vi ska unna oss under hela förmiddagen, färdkost med andra ord, & som vi även ska hålla oss på under eftermiddagen i backen innan middagsmat. När det är klart, då får jag äntligen lov att sova. Blir tidig uppgång imorgon, som sagt, vi vill ju såklart hinna upp i rimlig tid så att vi kan åka skidor redan imorgon & dessutom för att slippa de värsta rusningstrafiken såklart. Ska även skicka iväg ett meddelande till Charlotte med info om Boston osv för nästa vecka, inte för att hon inte redan har koll, utan mest för min egna skull, så att jag kan slappna av & veta att jag informerat henne tillräckligt. Är alltid så nojig när jag ska lämna över min häst, vare sig det handlar om en dag eller en vecka, jag är ju så van vid att alla minsta detaljer är utifrån mina villkor & utförda av just mig, & mitt kontrollbehov måste liksom bli lagt på hyllan om jag ska på semester. Kan inte ha 100 % koll på allt när jag inte är i stallet, men det är så svårt. Jag gillar att ha saker på mitt sätt. Men jag känner mig trygg med Charlotte, trots att jag inte känner henne så bra & bara vart bekant med henne i ett par månader. Men hon är duktig & jag vill samtidigt inte att hon ska bli osäker bara för att jag är en skum individ. Däremot har hennes mamma extremt kontrollbehov, nästan värre än mig, så hon är van redan sen innan vilket känns bra haha.

Fett stressig dag till all ära, vaknade runt 9-tiden hemma hos Anna i morse, sen cirka två timmar senare satt jag bakom ratten med mamma till höger & övningskörningsskylten på. Hon hämtade mig i Särö, sen körde vi in till Kungsbacka där vi spenderade ytterligare några timmar på att bara handla. Vi köpte vetekli till Boston (& boots hihi), sen rullade vi vidare till ÖB, därefter Willys & till sist apoteket på Kungsmässan. Nu har vi mat så att det räcker & blir över inför veckan i Sälen, som det ska frossas! Jag & mamma är värsta matshoppings-teamet, så jäkla effektiva. Efter Willys stannade vi en sväng på Burger King för lunchföda, men det var så mycket folk där. Det var sååå nära att vi seriöst stod upp mitt bland alla bord & åt, fanns liksom inga sittplatser what so ever. Sen lyckades vi klämma in oss vid ett bord, tur det, annars hade vi sett ut som två muppar i hörnet haha.

Inte speciellt roligt inlägg för idag, men har vart så mycket idag att jag knappt hunnit tänka ens. Blir så förvirrad innan resor (trots att de händer så sällan, eller kanske just därför?) & får typ black outs mitt upp i all packning. Minns knappt vad jag har packat, kommer säkert ha glömt något viktigt & få ångest över det väl där uppe i Sälen. Men då får det väl vara så då, för nu orkar jag knappt ens tänka mer. Är såå trött, blev en sen fredagsnatt & jag vill gärna få lite sömn innan jag ska upp ruskigt tidigt igen. Nu ska jag springa in till köket & bre lite mackor, hoppas ni sover gott & att ni haft en fin lördag. Vi hörs imon, då jävlar kommer det uppdateras :) puss & kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229