Butter & glad på samma gång

Haha prank, ingen träning ikväll. Pappa mår inte bra, han känner sig febrig, kanske är jag som smittat honom- vad vet jag. Så ja, ingen hästchaffis & därmed ingen träning heller för den delen. Får försöka göra det bästa av situationen helt enkelt, ingen idé att sura över det (även om det är precis vad jag vill just nu). Är självklart inte sur på pappa, han kan inte hjälpa att han blivit sjuk, men frustrationen finns ändå där, djupt rotad i kroppen över att tärningar aldrig blir av nu för tiden. Har halkat efter alldeles för mycket för min smak, jag MÅSTE steppa upp mitt game nu. Tävlingar på G, dessutom ska jag ju som sagt på hoppkurs i sommar. För att få vara med där ska man ligga på en nivå på MINST 110 cm, vilket inte riktigt klaffar in på min nuvarande situation. Men jag vet att jag KAN & jag VILL klara det & jag VET att jag hinner dit tills det är dags. Om jag nu tar mig samman & kämpar. Boston klarar den nivån utan tvekan, det är mig det sitter spöken i huvudet på. Men utan mina föräldrar har jag ingen chans, jag behöver deras stöd & engagemang i min sport för att lyckas, änsålänge. Såfort jag kan ska jag ta utökat körkort & väl då kommer mitt liv bli så mycket enklare, då har jag bara mig själv att bolla idéer med, ingen annan som står mig i vägen för att förfölja min dröm, mina drömmar. Jag har så mycket visioner & så mycket planer- men jag vågar aldrig lova mig själv någonting för läget är såpass diffust. Hate it. Jag önskar ibland att jag hade satsat på fotboll, eller dans, eller något annat som inte innebär en stor, levande & dessutom skör varelse som kostar skjortan & tar mycket plats. Har refererat till detta tidigare & jag gör det igen; en hund, en liten hund som går att släppa in i bakluckan på bilen & här står jag med en häst som behöver en större del att förvaras i än vad jag & hela lin familj behöver tillsammans gällande transport. Suck.. missta mig rätt, jag älskar vad jag gör & skulle aldrig någonsin byta bort mitt hästintresse mot något i världen, men frustrationen är grov när livet är ett oändligt pussel med alldeles för många bitar..

Pratade av mig en stund med Anna förut, på bussresan från skolan & hemåt- hon fungerar som min privata terapeut, kändes åtminstone lite bättre efteråt. När jag kom hem förut åt jag lite tröstmat, ordentligt omgång av pestopasta av bästa sort; pesto blandat med grädde & en halv buljongtärning & så värmer man i kastrullen, blandar runt & häller det sedan på pastan. Snuskigt gott verkligen, & ännu godare blir det om man (som jag gjorde idag) kan unna sig lite färsk pasta från kylen istället för vanlig.

Jag var verkligen utsvulten när jag kom hem förut vid kvart över sex, blev inte mycket till mätt efter soppan vi fick till lunch i skolan, trots att jag slevade i mig två fulla tallrikar. Inget okänt att skolmaten knappt ger mig energi, får mest paltkoma & sen blir jag hungrig cirka 30 minuter senare. Framförallt irriterande är det som under dessa dagar, mina kära tisdagar & torsdagar då schemat sträcker sig fram till halv fem på eftermiddagen, då behöver man definitivt energi. Inte en kotte som orkar lyssna på sista lektionen vill jag tala om, ge oss mer & bättre mat verka. Också den främsta anledningen till att jag går & blir pank, måste ju köpa eftermiddagsfika för guds skull. Livets stuggle verkligen.

Kom nyss hem från stallet, spenderat tid med min lilla gris. Longerade honom en stund, borstade, pysslade & gjorde alla sysslor. Tur att hästen får mig att må bra i alla fall, rensa tankarna & fokusera på annat när man är i stallet- det är verkligen underbart.

Innan jag plockar undan bloggen för idag har jag också goda nyheter. Roliga nyheter. Otroligt roliga nyheter. Efter mycket om & men lyckades jag & Anna boka en resa idag. Är så taggad att jag inte ens vet vad jag ska skriva haha. I vilket fall, jag & Anna ska till Köpenhamn den 28-30 april; bara mysa & lyxa till vardagen lite extra. Bokade hotell & tåg förut idag & nu sitter jag typ & hoppar på stället för jag blir så taggad. Anna har kikat lite & har redan bestämt några stället att käka/fika på, litar på henne, vi har ju i princip samma smak. Framförallt är jag så taggad på hotellfrukost, inte för att just den frukosten på hotellet vi ska bo på är nåt extraordinärt (det är väl ganska ordinary antar jag), men ett bra tag nu har jag bara vart så sugen på hotellfrukost. Ingen specifik anledning egentligen, är bara så sugen? Kan dock ha att göra med att jag näst intill aldrig äter ordentlig frukost & att göra en ordentlig frukost kräver både energi & tid så jag antar att det bara är känslan att få äta god (& mycket) frukost, utan att behöva arbeta för det. Haha lyxproblem deluxe, men ni kan säkert hålla med mig. Ibland är set skönt att lyxa till det, för omväxlingens skull.

Mitt uppe i ett avsnitt av Gilmore Girls, vill gärna inte missa något (hehe dedikerad), trots att jag redan sett avsnittet. Ni får ha en bra kväll & såklart en god natt. Puss & kram!<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229