VIDEOBLOGG

Hej på er! Ack så längesen det var jag bloggade! Men har så mycket annat i mitt liv som kommer emellan och har hittat något som passar mig bättre och det är youtube. Nu har jag inte varit så aktiv där heller den senaste tiden men nu kommer det att blir bättre, I promise! Jag kollar på youtube hela tiden, varje dag. Jag tycker att det är mycket roligare än att läsa bloggar, så jag tänkte att varför börjar inte jag med youtube istället? Och det är min plan, så prenumerera gärna på min kanal för att se när jag lägger upp videos!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och framförallt förlåt för den usla uppdateringen som har varit! Jag är en sån person som vill göra saker hela tiden och därför blir det väldigt lite tid kvar till att vara hemma och tillexempel blogga. Helgens plan var att göra en såkallad ''Helgvlogg'' men fick tyvärr inte ihop tillräckligt med material till en hel vlogg. Därför blev det ingen sådan. Jag åker till stockholm imorgon med Moa och tänkte vlogga då istället, blir det kul? Min kamera har tyvärr gått sönder vilket jag är superledsen över... Men ska försöka fixa den idag så jag kan filma och fota! Ska börja med mer videos, det verkar så roligt! 

Nog om det... Igår var jag och Erik i bjursås och åkte, vi grillade och hade supermysigt. Sånt man ska göra när man har sportlov, ellerhur? ;)


Likes

Comments

Här är två små teasers från två videos som jag och Moa har spelat in! Den första kan ni nog gissa och har även redan avslöjat det i ett tidigare inlägg. Men kan ni gissa vad det är för video på andra bilden? Ska bli så kul med lite videos och inte bara bilder och text! Håll utkik!

Likes

Comments

SKÖNHET

Ni som känner mig vet att jag inte är största fanet utav rosa men jag tycker ändå det kan vara fint på ägonen! Så igår gjorde jag en sminkning med rosa i. Diskret ändå ifall ni frågar mig då den inte sticker ut allt för mycket trots den rosa skuggan!

Utan blixt:


Med blixt:

Produkterna jag använde var:

​Färgglad palett - FÄRG

Neutrala matt palett - The balm Meet Matt(e) 

Primer för ögonlocket - Too faced shadow insurance

Svart kajalpenna - Sephora

Vit kajalpenna - NYX

Likes

Comments

Något som jag gått och förälskat mig i är tatueringar som dessa! Vet att det är vanligt att göra sådana med henna men är så sugen på att tatuera såhär på riktigt! Är DÖSNYGGT verkligen!!

Likes

Comments