Header

tröja - Bikbok | byxor - Gardeur

Kolla mitt hår!!!

Igår blev jag riktigt less på mitt hår (även fast jag var hos frisören i tisdags) och klippte av i princip hälften. Hade hår till precis under brösten innan. Är faktiskt riktigt nöjd! Det måste förmodligen fixas till lite grann eftersom jag klippte det själv, men tror ändå att det är rätt bra! Mitt hår blev även såå snyggt efter jag färgade det, bästa Rebecca och Felicia alltså!! Eftersom bilderna är svartvita ser man inte så bra men jag kan lova, det är hur snyggt som helst!

Nu är klockan 1 och jag har faktiskt slutat för dagen, riktigt skönt. Sitter dock och pluggar här hemma. Planerna för kvällen är jobb, jobb och mer jobb. Tror dock att det kan bli riktigt trevligt att jobba ikväll. Imorgon ska jag och en massa andra kompisar på födelsedagsmiddag hos Jacob som fyller 18 (!!) år idag!! Det kommer bli riktigt kul är jag helt säker på.

Ber om ursäkt för dåliga uppdateringar den här veckan men det har verkligen inte hänt mycket alls, har bara varit i skolan, kommit hem, pluggat lite, ätit middag och somnat haha! Nu ska jag som sagt fortsätta med mitt pluggande så jag får det bortgjort inför nästa vecka då jag har en massa saker. Ha det bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tröja - Nelly | byxor - Gardeur

Likes

Comments

jacka - Weekday | hoodie - Thrasher | byxor - Anna | skor - Vans

Kör verkligen på en lat outfit idag. Är så himla trött, vill bara hem.

Igår efter skolan åkte jag direkt till min kompis Rebecca som är frisör för att fixa håret, och det blev såå bra! Jag slingade det ganska mycket för att ljusa upp det och för att silverschampoot ska fungera som det ska. Tänkte lägga upp en bild senare! Efter jag varit hos frisören åkte jag faktiskt och hälsade på på mammas jobb, det är så himla fint där. Jag följde sedan med mamma hem till henne och vi åt middag tillsammans, hon åker ju till Thailand imorgon:( Skönt för henne i alla fall!!

Igår var det ju så himla fint väder, tog en massa bilder! Hoppas på likadant väder framöver, för att kompensera till kylan !! Tänkte i alla fall göra ett inlägg senare med bilder från gårdagen! Ha det bra!

Likes

Comments