Header

 

Dharma-hjulet gjorde jag här om dagen och skallen för ett par veckor sedan

Hej, 

jag är medveten om vilken oerhört trött uppdatering det har varit här på bloggen och ja, i mitt liv över huvudtaget. Senaste gången jag skrev någonting vettigt här var snart en månad sen och jag insåg nyligen att den största anledningen till att jag är så oerhört uttråkad är att jag hittade på så ovanligt mycket roliga grejer väldigt frekvent förra året. Och en del andra faktorer som har spelat sin roll i fallet. Det var några som observerade det faktum att jag har fått tandställning, det har jag ja. Det är inte så illa som jag först trodde och gjorde bara ont första veckan. Visst det är påfrestande ibland både psykiskt och fysiskt men det är inget som egentligen hindrar mig från något annat än att käka äpple, typ. När jag var liten trodde jag att man hade det som accessoar/smycke så det är lite det jag försöker se det som haha, men framför allt att det är ett hjälpmedel och faktiskt en förmån. 

Förutom det väntar jag bara på mer sol.

 

F

Likes

Comments

Likes

Comments

Det var nån som frågade om jag kunde sätta ihop några några skid-sets, I'm on it. Skidresor är nog min favorit-typ av semester alltså, vet att det är svårt att slå sol o bad semestrar men åker du till en skidort där det är sol och 20 grader är det inte mycket som slår det. Aa det är helt klart den bästa semestern. 

 

Likes

Comments

Basketball diaries. En melankolisk film men Leonardo har aldrig varit snyggare eller bättre

Pretty in pink

Breakfast club

Likes

Comments

(Udate: bättre kvalitet på bilderna)

foto © Melissa Vuong

Likes

Comments

En sommarnatt på Mallis i somras påväg till ett strandparty med tjejerna, en gata i Palma o så Moa o jag på förra sektionsfesten 

Likes

Comments

Vad gör jag? Lever jag? Ska jag blogga ska det ju vara om mitt liv och inte hur jag önskar att mitt liv såg ut. O sen kommer jag ju fortsätta vara personlig utan att vara privat. Men jag gillar det äkta, ocensurerade och ibland råa. Så  bilderna ovan är lika gråa som min vardag på senaste. Tack ni som tillverkar låtar som de här, Eminem är min syrgasmask.

Eminem – Lose Yourself - Soundtrack Version

Sleeping At Last – Turning Page

Eminem – Mockingbird

 

Likes

Comments