Header

Hej!! Men framförallt välkommen tillbaka.
Ärligt talat så minns jag inte sist jag satt framför datorn för att blogga. Men jag antar att man får lite inspiration nu när det äntligen börjar bli lite vår. Trots att vi snart är inne i maj (???) känns det som evigheter kvar till ledighet och sommar. Men gud vad skönt det ska bli att gå på sommarlov om cirka 6 veckor.

Jag ville iallafall slänga in ett inlägg för att berätta att det kommer blir roligare att kika in här på bloggen nu när jag ska uppdatera bättre. Lovar er det. Och tack för er som håller er kvar trots saknaden av inlägg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har ni någon gång funderat på vad som skulle hända om den där kompisen, barndomsvännen eller den bästa kompisen plötslig försvann? På senaste tiden har jag funderat mycket på precis detta. Skulle jag gå sönder eller kanske till och med växa starkare? 

Förut gillade jag verkligen uttrycket: "What doesn´t kill you make you stronger", men nu är jag bara livrädd för det. Livrädd för att behöva hantera situationer eller känslor, JAG VET kommer göra så in i helvete ont. Ett ypperligt exempel på detta är väl att träffa någon, bli kär och dumpad. Men på något sätt är det också en situation jag vet att jag skulle överleva. För det gör ont ett tag och sedan går man vidare. Men hur fungerar det då när man gör slut med en tjejkompis, fast man kanske inte riktigt vill det? Det är nämligen en situation jag inte kan vara livrädd för, för jag har aldrig tidigare upplevt den. 


Likes

Comments

På ett ställe där jag mår som allra bäst.

London är ett ställe jag vill fly till när allt på hemmaplan inte känns riktigt 100. Det spelar ingen roll hur hektiskt, grått eller högljutt det är för London är mitt lilla paradis. Alla människor, dofterna och känslan, det känns verkligen som att komma hem. Är det inte märkligt egentligen, att jag uppskattar att bli omkringputtad på Oxford Street men i Sverige vill jag bara kräkas av tanken.

Likes

Comments

USCH!! Idag känns det verkligen som en trist, alldeles för lång och kall måndag. En fruktansvärd dag med andra ord. Har nyss plöjt igenom två avsnitt av Game Of Thrones och nu dricker jag te framför lagboksläsning. Ännu en sak som idag känns väldigt väldigt tung, men som brukar vara väldigt roligt. Planerna för den här veckan är ganska mysiga dock. På fredag åker jag nämligen hem till Norrköping över helgen och det känns så himla lägligt. Har nämligen haft en dos av hemlängtan de senaste dagarna, vilket kanske inte är så konstigt men ändå. Ska bli skönt att komma hem till pappas mat, mys framför brasan och snack med familjen. En riktig helg för att ladda batterierna med andra ord.

Likes

Comments

Vet ni vad det handlar om? Att aldrig, aldrig tänka att man är någonting annat än bäst. För jag vet inte hur många gånger jag har tänkt på hur dålig jag är, på hur många brister jag har.  Jag har suttit på min sängkant, gråtit, haft ångest, velat slita av mitt hår och på samma gång velat springa iväg. Så jävla långt bort. Springa tills mina ben verkligen inte klarar av att ta ett enda steg till och någonstans där vill jag stanna. Vänta, lyssna och blunda för att sedan bryta ut i ren panik. Skrika, gråta och vifta med armarna. Bara för att ingen kan se. Bara för att ingen kan döma. För stället jag väljer att stanna på är mitt. Trots att det kanske bara är det i några sekunder. Där kan ingen nå mig och ingen kan spräcka det luftstlott jag väljer att leva i. För ibland är livet skit, trots att jag inte vill att det ska vara det. Ibland önskar jag att jag vore någon helt annan än Filippa, trots att jag till störst del gillar mig själv. Och ibland låter jag andras åsikter om mig ta över, fast jag för det mesta inte kunde bry mig mindre.

Men vet ni vad det handlar om? Att aldrig, aldrig låta någon annan tycka ner dig från toppen. 

Likes

Comments

Personen som jag saknar mest i hela världen just nu <3
På torsdag efter min föreläsning åker jag rakna vägen till Bea, som nu mera bor och pluggar i Västerås. Egentligen var det bara två veckor sedan vi sågs, men när man är van med att bo tillsammans med sina lillasyster blir det verkligen SÅ TOMT att inte ha henne nära jämt. Så vi har bestämt att vi ska ha en systerdag i Stockholm på fredag, vilket ska bli så mysigt. Can't wait. 

Likes

Comments

Katedralen La Seu i Palma

Hur fantastiska är inte dessa byggnader inne i Palma. Här kunde jag verkligen strosa runt i all evighet.

​Här är ett ihopplock från en av kvällarna när jag och Camelia var i Palma, precis innan skolan började för min del. Sommaren har varit allt annat än lugn. Jag var nämligen nästan aldrig ledig haha, inte ens i en dag. Så det var verkligen en så mysig och välbehövlig slut på sommaren att åka tuomlands några dagar. Vi åt god mat, solade, tränade, sov ut ordentligt och såg fina nya platser. Jag har aldrig varit på  Mallorca förut, men jag kommer definitivt åka tillbaka. För några år sedan (sex år sedan för att vara exakt, GUD så fort det går) var min familj och jag i Italien, på Amalfi-kusten, och detta var minst lika mysigt. Alla byggnader, maten och människorna. 5/5. 

Likes

Comments

Dagens middag tillsammans med Vanessa och Maja.

Dagens startades med en löprunda, följt av frukost tillsammans med Vanessa hemma hos mig. Vi pluggade, pratade och bara myste. Efter vår föreläsning i EU-rätt åkte vi ner till stan för att kika lite i affärer innan vi satte oss ner för middag på ett nyöppnat ställe i Karlstad. SÅ HIMLA GOTT. Har verkligen en sjukt stark magkänsla att detta kommer bli mitt favvohäng haha. Nu har jag pluggat det sista för dagen och fixat i ordning lite till imorgon, vi har nämligen finsittning.

Likes

Comments

Fina Maja och Adina på vår Togafest// En väldigt suddig och oklar bild från en väldigt rolig kväll// Adina och jag

Från en juicepaus med Vanessa// Flyttat in i min lägenhet// En quick view på min inredning

Nu sitter jag här i min egen soffa, i min egna lägenhet och kollar på One Tree Hill. Ska snart börja plugga lite för att sedan gå till skolan för att ha ett seminarie, vilket blir det första för min del på universitetet. Shit. Här trodde jag verkligen inte att jag skulle sitta för 6 månader sen. Jag slav visa fler bilder på lägenheten senare men nu ska jag träna på den muntliga presentationen vi ska ha i avtalsrätt. 

Likes

Comments

Oj vad dramatiskt min rubrik lät, men det är ungefär vad som händer nu. För två dagar sedan hade jag ingen aning om att jag skulle sitta här idag, antagen till universitetet och med en lägenhet påskriven för tre kommande år. Jag hade ingen aning om att jag, ännu en gång, skulle ha börjat packa ihop mitt flickrum, beställa soffor och matbord och tänka inredning i min första egna lägenhet. Hur sjukt är inte livet ibland? I höst, närmare bestämt, augusti, flyttar jag till Karlstad för att plugga. Hur det kommer gå eller hur det kommer kännas vet jag inte förens jag är där, men just nu är jag så jävla nervös. Men shit vad kul det här kommer bli.

Likes

Comments