Header

​Hej här kommer äntligen första inlägget. Jag skaffade den här bloggen för lite mer än en vecka sedan och oftast brukar man lägga ut första inlägget samma dag eller någon dag efter. För mig blev det inte för än nu och det beror på att jag har väldigt mycket i skolan nu plus att jag har varit sjuk. Men i alla fall här är det. Vissa undrar säkert vem jag är och ni kanske redan har sett men jag har skrivit lite om det innan i profilen.

 Jag heter då Filippa och är en väldigt glad 14 snart 15 årig tjej från Stockholm och på den här bloggen kommer ni få läsa lite om mitt liv. Det kommer handla mest om mode/smink, kompisar, mat och resor med mer roligt. Så hoppas ni vill följa min lilla resa:)

Idag när jag kom hem från skolan kände jag att jag måste lägga ut mitt första inlägg så då tog jag beslutet om att det får handla om vad jag åt till mellis. Alltid när jag kommer hem från skolan är jag oftast ganska hungrig eftersom vi äter ganska tidigt och jag är en person som älskar mat. Det här melliset som är på bilden är ett av mina favoriter, jag älskar verkligen jordgubbar och varmchoklad med grädde är ju aldrig fel det heller. 

Men från och med nu kommer jag försöka uppdatera så mycket jag kan och ni får ha det så bra så länge hejdå.:)

Likes

Comments