Hej!
Igår hoppade jag och Evelina på fältet, så kul att dom blir så taggade där nere!
Coco var skit jobbig, ville inte ta halvhalter eller lyssna på hjälperna varken i uppvärmingen eller hoppningen! Men mot slutet efter lite halter och lösgörande jobb så vart hon fin! Men man känner att vi måste åka iväg på hoppträning nu innan tävlingarna börjar så vi kan få allt på plats igen!! Så är taggad på det!
Evelina gick det riktigt bra för, då det ändå bara tredje gången hon red honom tycker jag hon red Globen väldigt bra. Men han är absolut inte så lätt som man tror han är, det fick hon känna igår.
Idag fick båda vila, då jag åkte upp till Martina då skolan börjar imorgon tjoho tvåan här kommer vi..
Gammal bild på mig och min gamla D-ponny Romeo som såldes i Maj.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag ska quzen hoppa små studs för att få koll på bakbenen samt öva min balans. Igår red jag barbacka på honom vilket slutade i små bock språng pga han tyckte de va så kul​, jag gled längre och längre åt sidan så var tvungen att använda hörnet i ridhuset som stopp. Annars så var han fin och de va ett lugnt pass utan några krav! 

Likes

Comments

​Hola! 

igår så kom jag hem från Huddinge runt 1, gick då in och typ sov! var så himla trött så var väldigt skönt att bara sooova! 

Martina ringde senare vid 6 halv 7, skulle egentligen vänta på att Evelina skulle ringa så skulle vi rida samtidigt, men bestämde mig för att gå ut när Martina ringde då jag nästan förstod att Evelina skulle glömt bort mig eller något sånt. Red bara Coco, då Jamie vart riden av Jessica. 

Red Coco på gräset och ville liksom bara trimma henne lite. Hon kändes bra förutom att hon inte riktigt ville flytta sig i början så då hoppade hon mest på stället eller så började hon galoppera så var lite små tjafs i början. Men när vi kommit igång lite mer så gick det super bra. Gjorde lite lösgörande saker mest flyttade jag henne för hjälparna men körde också lite förvänd galopp bara för hon skulle lyssna på mig, och för att hon skulle bli lite mer avslappnad.  

Det var gårdagen, idag ska jag brodda Coco och får se om jag gör det på Jamie också, för då tänkte jag hoppa lite linjer, bara kolla av. Var ett tag sen Coco hoppade så får väll se hur pigg hon kommer att vara.

Likes

Comments

Hej! sorry att jag ej bloggat på ett tag!

Idag kom min lönekuvert på posten, känns ju ganska bra att ha jobbat hela sommaren när men sedan ser pengarna haha.

Klickade i all fall hem en ny hjälm idag, billigt och bra!! Denna hjälm ska vara godkänd i det nya reglerna och jag hoppas att jag kommer trivas i den, var ett tag sen jag köpte ny hjälm, måste vara mins 3 år sen. Så sak bli skönt med en ny, och jag är väldigt glad att jag kan betala den själv!

När jag ändå höll på så klickade jag också hem en ny tävlings kavaj, Animo Lee. Nu är jag väldigt fattig igen så det känns ju bra! tur ja har en liten lön till som kommer i september haha!


Likes

Comments

Mälarhöjden 29/8 - Jag ska hoppa 95 cm avd A på deras jätte fina utebana. Jag har som mål här att kunna rida mellan hinderna, att kunna bestämma sprången själv och eftersom det är utomhus kommer han nog vilja lägga på tempot.

Märsta 5/9 - Här ska jag hoppa 1m avd B. Då avd A var fulla, men de skadar inte att kunna rida utan tidspress utan endast ta mig runt utan att satsa mot klockan. Detta är även också utomhus.

Ågesta 20/9 - 90 cm Clear round och 1m avd A. Här är det inomhus och rätt litet då jag är van med mindre storlek på häst.. Men mål här är de samma som ovan att endast andas och göra det fint.

Det kanske blir av ett klubbmästerskap i dressyr (!!) som jag ska vara med i bara för att se på vilken procent han ligger på och hur han hanterar dressyrstaket som han inte ska hoppa över, Det ska bli så kul!

På Mälarhöjden 2014 med min foderponny Haloween. 

Likes

Comments

Hej! Har nästan precis kommit in från stallet med Maja, sjukt kul att hon vågade rida barbacka på Jamie första gången hon rider!
Vi klättrade backar och skrittade lite lugnt bara! Ville ju inte skrämma Maja för mycket haha! Inte så mycket intressant att säga mest legat och solat hela dagen så är som en liten tomat nu, men vad gör man inte för att få lite färg ?!

Likes

Comments

Nu är jag på väg hem då Quzen ska joggas på banan innan det blir för varmt. Sen ska jag även vara funktionär på Runsten imorgon klockan nio så ska upp i tid. Ska börja gå upp i skoltid nu när skolan drar igång på torsdag! Jag skulle inte klaga ifall vi hade en månad längre sommarlov men det ska bli kul med ifall vi fått några nya resturanger till matkortet!

Likes

Comments

Hej vaknade för en timme sen typ och ska nu upp och släppa ut hästarna. Coco fick vila igår men idag tänkte jag tvinga ut min kusin med mig och klättra bakar med dom, så dom får göra något och inte bara lata sig hahah!

Köpte ett par boots igår till Coco men glömde dom i bilen så kan ta kort på dom senare idag så ni får se! Ska också heja på alla min kompisar som tävlar på Runsten även idag och hoppas på att dom soppar banan med alla andra!!

Likes

Comments

Skäms nästan lite av att lägga upp den, då det verkligen inte är våran finaste runda! Men ni får väll döma så mycket ni vill.
I don't really care

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu i bilen på väg hem från Årsta Runsten, också första tävlingen med Jamie sen någon gång i maj om jag ej tar fel!
Resultatet efter en lite skakig framhoppningen vart felfri och 4 placerad. Nöjd med mig och Jamie! Han har varit lite osäker nu ett tag speciellt på oxrar, så har verkligen försökt få hans självförtroende att växa lite igen och att han ska lita på mig! Vi kom lite långt ifrån och lite nära på oxrarna men jag är nöjd! Han stanna ej och det vart bättre desto längre vi kom på banan. Han får en guldstjärna för idag och nu ska vi bara jobba vidare med att han ska våga hoppa ut och inte bli så osäker!

Likes

Comments