Godmorgon 1/7-2016

FREDAG, 1 JULI, 2016; 11:51


Godmorgon på er! Hur mår ni i dag? Jag själv mår ganska bra utom att jag har ont i halsen. Asså förlåt för att jag inte har gjort något inlägg på ett tag men jag var på ridläger i en vecka och varje dag när jaga kom hem från det så somnade jag derect! Och nu gör jag typ inte något på dagarna mer än att sova länge och titta på datorn! Men nära dagar har jag varit på tretonårsturneringen och tittat med mina kompisar. Det är en fotbollsturnering. Men nu har mina kompisar åkt på en fotbollscup i sövde så nu chillar jag bara hemma i stället! Jag och pappa ska ner och kollaps en match hal två i dag! Igår kväll var familjen och hälsade på min storebror på scoutläger. Där dem tar hand om en varsin handikappad. Jag fyller år i morgon!  Kl.11.00 ska vi på konfirmation. Och på kvällen får jag välja en restaurang som vi ska äta på! 


Ses imorgon eller senare i dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen! ❤️ 25/6-2016


LÖRADAG, 25 JUNI, 2016, 16:04


Hej! Jag har varit borta från bloggen ett tag nu föra jag har haft ridläger. När jag har kommit hem har jag somnat i soffan direckt. Så jag har varit upptagen hela dagarna och somnat när jag kommit hem! Verkligen jätte glad att vara tillbaka! Det blev ett snabbt innlägg för vi ska till nåra kompisar nu. 


Hejdå, ses I morgon! ❤️ Likes

Comments

​Hej på er!


Nu ska jag gå och lägga mig! När jag och Annie va gjorde vi typ ingen ting, i slutet spelade vi tv-spel. 

I morgon ska jag och mamma på loppis på morgonen och sen åka till ålens. Kl 14:00 ska jag och Annie till emporia och gå där och titta lite! Det är vad jag har gjort i dag och vad jag då kommer göra i morgon! 


Godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon, eller kan man säga så nu? 17/6-2016FREDAG, 17 JUNI, 2016, 11:48
Hej på er!❤️ Jag gör ett gaska sent morgon inlägg i dag för jag försov mig väldigt länge. Jag skulle då till Annie. Men nu är jag hoss Annie. Vi har inget att göra. Så vi sitter bara här! Annie kan bara va till 15:00. Så efter det ska jag bara hem och chilla!Ses senare!❤️

Likes

Comments

​Hej! :) 16/6-2016

TORSDAG, 16 JUNI, 2016, 23:27


Jag har inte kunnat blogga så mycket idag för jag har varit hos min farmor i lund och vi åkte dit kvart över sju i morse så jag kunde inte göra ett inlägg då! Men så blir det i bland! Vi gick på stå och träffade mamma och åt lunch med henne! Vi åt thai mat, det var väldigt gott! Efter det gick jag och farmor och fikade men jag var sååå mätt. Men hon ville det och hon tvingade mig att äta en kaka. Men det var gott. Jag gick ner till stallet två gånger och hälsade på lite för det är ridläger nu! Nästa vecka ska jag på ridläger. Men det börjar på söndag för det är typ röd dag på fredag så då är vi typ lediga. Så vi börjar på söndag i stället! Så den veckan kommer jag inte kunna blogga alls mycket :( Men jag ska försöka så mycket jag kan! I morgon ska jag vara med Annie!


Godnatt! Ses i morgon! :)

Likes

Comments

​Hej igen!​​


Nu ska jag ska jag gå och lägga mig. I morgon ska jag åka till min farmor i lund. Och gå till stallet som ligger bredvid där jag rider. Det är ridläger där nu så vissa av min kompisar är där nu så jag ska dit och titta! Jag ska på rdiläger nästa vecka men det börjar på söndag! Så då kommer jag inte kunna blogga så mycket! Jag och farmor ska möta mamma på stan i morgon för äta lunch med henne! (hon jobbar i lund).


Godnatt! Ses i morgon!

Likes

Comments

Hej! 


Agnes skulle komma hit 13:00. Men hon kom 15:00. Sen kom hon på att hon skulle spela match så hon skulle åka hem 16:15. Så nu har hon åkt. Vi var nere vid stranden och åkte runt och tittade lite. 

Så vi har inte gjort så mycket och nu ska jag bara titta på datorn och äta vattenmelon och dricka saft!


Ses i kväll!

Likes

Comments

Godmorgon 15/6-2016

ONSDAG, 15 JUNI, 2016 11:​54


Godmorgon på er! jag vaknade precis och det var sååå skönt att få sova ut! Nu ska jag bara titta på youtube tills jag ska träffa Agnes. 

Det är väldigt soligt ute nu men det ska tydligen regna väldigt mycket i dag. Så vi får se hur det blir. Jag och Agnes kanske cyklar någonstans men jag vet inte så vi får se hur det blir!


Ses senare!

Likes

Comments

​Hej! 


Vi kom hem från burlövcenter 14:00. Vi cyklade inte för det skulle bli ösregn.  Så en tjej som heter Klara hängde också med och hennes mormor och morfar körde oss dit. Vi hade våra cyklar hos Klara. När vi kom hem till henne efter vi hade varit på burlöv ösregnade de så vi kunde inte cykla hem från henne. Fem över halv tre cyklade jag hem för det regnade inte så mycket då. Direkt när jag kom hem somnade jag för jag bara hade sovit en timme på naten! När jag vaknade en och en halv timme senare så skulle vi äta. Och resten av kvällen har jag bara kollat på youtube så jag har inte hunnit och det har inte varit lönt att göra något inlägg här!

I morgon ska jag vara med en kompis som heter Agnes. Men vi ska ses kl.13:00 för hon skulle någon stans med sin mamma. jag vet inte riktigt vad vi ska göra. 

Innan Agnes kommer ska jag rensa Spikys ute bur och bara ta det lungt och kolla på datorn!


Godnatt, ses i morgon!

Likes

Comments

Godmorgon❤️ 14/6-2016

TISDAG, 14 JUNI, 2016, 08:00Godmorgon på er!❤️ Nu ska jag och Annie gå in och äta frukost för vi måste åka till Annie halv elva för att hämta pengar. Jag har sovit EN timme i natt!😬 Jag vet inte varför men jag kunde bara inte sova. Men det var jätte mysigt i tältet! Som sagt så ska vi till burlövcenter kl.11:00. Jag har inte så mycket mer och säga nu så vi hörs senare!

Ses sen❤️

Likes

Comments