Hej på er!!
Idag är det tisdag och det har varit en underbar dag, verkligen! Jag vaknade till sjukt fint väder och drog så fort jag kunde ut i backen för att åka skidor. Det blev en sen, men mycket god lunch, jag åt den godaste pizzan jag någonsin smakat (!!!) Italiensk mat är bland det godaste som finns, det är verkligen så sjukt gott!
Efter lunchen fortsatte jag åka lite till, därefter drog jag mig tillbaka till hotellet för att fortsätta plugga eftersom jag har en del i skolan som måste göras!
Men nu börjar det bli sent och jag är så sjukt trött, kram på er! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej såhär en och en halv vecka senare (!!)

Jag har inte skrivit något här på över en och en halv vecka, varför? Jo, dels har jag varit sjuk och sedan har jag även pluggat en del eftersom när jag var sjuk så var jag borta en vecka från skolan och därmed missade jag en del, så har spenderat väldigt mycket tid till att komma i kapp. Bortsett från det så har jag även förflyttat mig från min säng till Italien (??!!!!) Denna veckan har jag sportlov, så jag passade på att åka ner till Alperna och Italien, det är så sjukt fint här!! Jag befinner mig i Canazei, vilket är en väldigt mysig by med extremt bra skidåkning. Jag var här förra året också, dock är det mer snö här i år jämfört med förra året, vilket gillas (!!!!!)

Skridåkningen här är så underbar och vädret är också underbart, verkligen, älskar det!! Idag har vi åkt något som kallas för Sellaronda, vilken basically går ut på att man åker runt ett berg (Sella) och den rundan tog ungefär 6 timmar (!!!!!) med ett lunchstopp.

Men nu ska jag fortsätta plugga and hopefully så hörs vi imorgon!!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det lördag (me gusta <3) och idag har jag, som alla andra lördagar, inte gjort så jättemycket. Jag var i ishallen någon gång efter nio tills lunch ungefär, därefter åkte jag och handlade lite, samt att jag passade på att köpa lite sushi (<33) Sedan dess har jag suttit och pluggat, mestadels matte då jag har ett matteprov i den kommande veckan.

Bortsett från min inte så jätteintressanta dag så har det snöat lite idag, liksom hur fint är det inte med snö? I alla fall, nu ska jag fortsätta plugga, hoppas ni har en bra lördag, kram på er! <3


Likes

Comments

Hej på er!

Jag har länge tänkt på att börja blogga eftersom jag fick väl någon tanke någon gång att jag kände att mitt inte så jätteintressanta liv var tillräckligt intressant för att dela med sig av. Jag heter Fannie, är 16 år och brukar spendera större delar av mina dagar i skolan eller i en ishall. Jag tränar konståkning och det är något jag gjort större delen av mitt liv. Bortsätt från träningen, så gillar jag även att resa, vilket jag gör någon gång emellanåt.

Idag är det fredag, vilket innebär att jag var i skolan från 8.10 till 15.00. (ganska chill dag om jag får säga det själv) Därefter var det egentligen planerat att jag skulle åkt direkt till träningen, men så blev det inte eftersom jag kände att jag inte mådde så bra. Så istället åkte jag hem and found out att jag hade feber, inte konstigt att jag inte mådde bra. Så eftermiddagen har spenderats med en av mina bästavänner via FaceTime och några panodil.

Men i alla fall, I hope you'll enjoy att läsa lite om mitt inte så jätteintressanta liv.

À bientôt! <3

Likes

Comments