MONDAY INSPO

Ja just är det bästa på dagen att sitta ner i lugn o ro och dricka en cappuccino och bara kötta på, jobba jobba jobba, fullt fokus.

Längtar till mitt hår blir såhär långt-snart! Mitt hår växer så det knakar och växer alltså en bra bit mellan frisörbesöken. Denna bilden får bli nästa besöks inspobild!

Behöver införskaffa en lite tjockare höst/vinterkappa som går att knäppa. Just nu funderar jag på vilken färg, svart eller kamel/beige-SVÅRT! O sen ska jag ju bara hitta den perfekta....

Tappade mina Ray Bans i somras (SNYFT) och behöver verkligen köpa ett par riktiga nya solglasögon. Just nu går jag omkring i billiga från HM eller Åhlens. De duger för stunden men saknar de där som satt så perfekt. Dessa på bilden ser sjuuuuukt bra ut-VILL HA DEM!!! Snygg färg på dem dessutom.

Äpplen äpplen äpplen, så gott. En utav höstens favoriter. Hemma hos mina föräldrar har vi Filipppaäpplen som vi gör must och äpplekräm på. Så gott!!! I veckan blir det nog att baka äpplekaka, äpplepaj och försöka sig på att göra eget äpplemos.

Längtar till höstdagar i hatt.

O italiensk glass. Saknar mitt Italien väldigt mycket. Borde se till att det iaf blir en resa om året dit så begäret på pasta, pizza, tiramisu, suppli, bubbel, espresso stillas.

​I höst ska det bara mysas. Vi ska försöka få till mer middagar med vänner o familj. Ta vara på tiden vi har, njuta mer av livet, av varandra, vara tacksamma för allt vi har. Och dricka bubbel, mer bubbel. Och gärna i såna där champagnekupor!

Gillar

Kommentarer