En Español por favor

Hola!

Visst hoppas vi på en sådan där riktigt bra svensk sommar, som egentligen bara finns i vår tankar och som kanske i bästa fall kommer var 5:e sommar. Och ska vi vara ärliga, kan verkligen sommarvädret bli så bra som det var hela maj? Det slutade med att vi längtade, skrek efter regn så att våra gräsmattor inte skulle förvandlas till stäpp öken.

Men visst är det härligt med de där dagarna då regnet bara öser ner, det kanske till och med åskar. Man kan tända ljus, krypa upp i soffan, poppa popcorn och titta på film eller serie!

Jag läste spanska i 7 år. Här förväntar sig alla att jag pratar någorlunda spanska. Icke, för jag kan knappt ett ord.... Men det har liksom smugit tillbaka lite, mitt intresse för det spanska språket. Efter 7 år av total hatplugg (ville egentligen läsa italienska). Så nu har jag länsat Netflix utbud av spanska serier. Just nu ser jag på Velvet vilket än så länge verkar bra. MEN NI FÅR INTE MISSA "las chics del cable"! Älskar ni 1920 och 1930-talets kostymdrama så måste ni denna. Jag slukade både första och andra säsongen på några dagar bara.

Dock tro jag att mitt spanska språkintresse får räcka till filmer och serier. För till våren tänkte jag plugga italienska. En dröm till verklighet-check!!!

Gillar

Kommentarer